Актуално В програмата

„Религия в чиния“, танцувален фюжън и куче се борят за златна престилка в MasterChef

Добави коментар

Във втория епизод от приключението на MasterChef амбицията на хоби-готвачите да заслужат златната престилка става още по-ожесточена.

Във втория епизод от приключението на MasterChef – във вторник от 21:00 часа по bTV, амбицията на хоби-готвачите да заслужат златната престилка става още по-ожесточена. Взискателното жури ще оценява още по-прецизно ястията на претендентите за титлата и голямата награда от 100 000 лева, пристигнали от целия свят. В селекцията от любители-кулинари Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу ще търсят дисциплина, мисъл, упорита работа и въображение, ясна цел и кауза за бъдещето.


Борбен мъж ще готви за благото на семейството си, любител на класическите, прецизни изпълнения ще направи прецедент в историята на кулинарното шоу, а снайперист ще се прицели директно в златната престилка със „рецептата на мама“. Дама, опитала вкуса на 64 държави ще представи своята същност под формата на „религия в чиния“, а гурманка с твърда убеденост в ползите на здравословното хранене ще предизвика истинска война. Една елегантна чиния ще накара съпруг да оцени по достойнство възможностите на жена си, „свободен дух“ ще представи порция с лична история от Кавказ, а „абсолютен фюжън“ ще накара дори строгото жури да затанцува.

 

Добави описание


Кандидатите за престилка ще разберат, че в MasterChef размерът има значение, пропорцията на продуктите е от съществено значение за оценката, а разнообразието от техники, които са избрали за приготвянето им, показват класата на готвача. Някои ще ядосат Chef Токев с „изнасилени“ продукти, други ще разочароват Chef Роу с прекалена амбиция, а трети ще получат искрени комплименти от Chef Михалчев. На кулинарната арена ще излезе дори и куче, което ще внесе смут в състава на журито.


Каква е кулинарната мисия на Chef Петър Михалчев в Япония и България, към кого ще се „смили“ Chef Силвена Роу и какво е отношението на Chef Андре Токев към луксозните яхти? За каква „малка услуга“ ще помоли журито участник, качил доста килограми по време на подготовката си за състезанието MasterChef – във вторник от 21:00 часа по bTV.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: MasterChef

Мария Жекова e новият MasterChef на България

Стартира битката за големия финал в „MasterChef“

Нела Тинчева напусна „MasterChef“ преди полуфинала

Хоби-готвачите в „MasterChef“ се борят за място на полуфинала

Цветелина Томиъм напусна „MasterChef“