Актуално В програмата

Режисьорът на „Аполо 13“ и „Красив ум” и носител на „Оскар“ – Рон Хауърд, тази събота в „Като на кино”

Добави коментар

Гости в студиото ще бъдат актьорът Герасим Георгиев-Геро и режисьорът Стефан КомандаревРежисьорът на хитове като „Уилоу“, „Далече, далече“, „Аполо 13” и „Красив ум” Рон Хауърд ще застане пред камерата на „Като на кино” тази събота, 6 май от 18:00 ч. по bTV Cinema.

 

Започналият като актьор още на 18 месеца, Хауърд е сред най-големите имена в света на киното и носител на две награди „Оскар” и четири награди „Еми“.  Най-новият му проект е телевизионният сериал „Геният”, посветен на живота на Алберт Айнщайн.

 

Добави описание

 

Гости в студиото ще бъдат актьорът Герасим Георгиев-Геро и режисьорът Стефан Командарев, които ще споделят вълнението си покрай селектирането на филма им „Посоки” в Кан. Водещата Стаси Кара ще ги пренесе и на червения килим на премиерата на дългоочаквания „Пазители на галактиката 2” и ще ги запознае отблизо с двама огромни фена на комиксовите герои.

 

Добави описание

 

Красивата 25-годишна американска актриса, фитнес модел и влогър Аманда Черни също е сред очакваните срещи тази седмица в предаването. Тя ще сподели защо е в София и как се постига това милиони фенове по света да те следят в социалните мрежи.   
 

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Като на кино

Весела Бабинова е водещ на „Като на кино“ тази събота

Стефан Денолюбов е водещ на „Като на кино“ тази събота

Яна Титова ще е водещ в „Като на кино“

„Като на кино“ се завръща в нов формат от 8 септември

Асен Блатечки тази събота в „Като на кино“