Кино

Рейчъл Билсън дава горещи съвети в лятната комедия „Сексология“

Добави коментар

Рейчъл Билсън дава горещи съвети в лятната комедия „Сексология“
В свежата, лятна комедия „Сексология“, популярната актриса от сериала „Ориндж каунти“ Рейчъл Билсън влиза в ролята на Амбър, отраканата, по-голяма сестра на Бетани Кларк (Обри Плаза).


Бетани
тъкмо завършва гимназия като отличничка на випуска. Тя е свръх амбициозна и активна, но преди да отиде в колеж осъзнава, че има да навакса всички пропуснати в гимназията неприлични, извънкласни дейности. „Въоръжена“ със специален списък, Бетани се захваща да усъвършенства своите знания и умения по „сексология“, но бързо разбира, че не „плува“ в свои води. Привличайки на помощ своите приятелки, по-голямата си сестра Амбър (Рейчъл Билсън) и изпадналия си шеф, Бетани се залавя да придобие опит, за който всяка колежанка би ѝ завидяла. Ако иска да отметне всички точки в списъка до началото на учебната година в колежа, Бетани и всички, които ѝ помагат ще имат нужда не само от много богато въображение, но и доста разкрепостено съзнание.


Специалният летен проект на Бетани Кларк е вдъхновен от действителните приключения на Маги Кери, която след успеха на телевизионния сериал Funny or Die Presents, прави дебюта си като кино сценарист и режисьор в „Сексология“.


В комедията освен Рейчъл Билсън и Одри Плаза („Безопастността не е гарантирана“), участват още Бил Хейдър („Мъже в черно“ 3), Анди Самбърг (Saturday Night Live), Скор Портър (ТВ сериала „Добрата съпруга“), Кони Бритън („Зловеща семейна история“), Кларк Грег („Отмъстителите“), Кристофър Майнтц Плейс („Нощта на ужасите“), Доналд Глоувър (Community), Джони Симънс („Предимствата да бъдеш аутсайдер“), Сара Стийл (ТВ сериала „Клюкарката“) и Алиа Шаукат („Портокали“).
Официалната премиера на „Сексология“ у нас е на 9 август в кината.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Сексология , Рейчъл Билсън

Рейчъл Билсън се завръща в сериала „Д-р Зоуи Харт” (Hart of Dixie)