Архив Big Brother

Реални хора от улицата коментират Биг Брадър 4

Добави коментар

Биг Брадър: Даниел и Данаил със специална охрана в студиото на малката сестра. Един мъж и една жена сменят лагерите си без да подозират.

Реални хора от улицата коментират риалитито. Даниел и Данаил със специална охрана в студиото на малката сестра. Един мъж и една жена сменят лагерите си без  да подозират.

Биг Брадър: Даниел и Данаил

София 01.10.2008 – Тази вечер, в извънредното живо предаване на  Big Brother 4 , гости коментатори в студиото ще бъдат обикновени хора от улицата.: бивш конен полицай, студент, пенсионер, строител и дори рапър. Реалните зрители на риалитито ще коментират  заедно с Милен Цветков най-горещата тема от седмицата,  бруталния бой между Даниел и Данаил, след който и двамата бяха изгонени завинаги от къщата на Big Brother. Освен всичко около скандалите в понеделник, на живо ще видим и размяната на съквартиранти. Кой мъж ще отиде в женския лагер и обратното. Номинирани при жените са Жени и Ирена, а мъжете избраха Камен, Умберто и Цветан.

Двамата побойници от понеделник също ще бъдат в студиото. Дани и Дани са гости в късното шоу „Малката сестра” с водещ Венета Райкова.  За да няма повторение на грозните сцени от понеделник,  всеки един от двамата ще бъде пазен от двама охранители и най-вероятно ще излязат един след друг, а не заедно на сцената.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Малката сестра , Биг Брадър , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала