Сериали Криминални

Разобличаване (сезон 3)

Добави коментар

Бренда е специалист по разбулването на човешки тайни и по изтръгването на признания, въпреки, че е в непрестанна битка със собствените си несъвършенства и неврози.

The Closer – Season 3, 2007 САЩ
сериен филм – 15 епизода

Режисьори: Майкъл Робин,  Арвин Браун, Рик Уолъс и др.
Сценарист: Джеймс Дъф, Арвин Браун и др.
В главните роли:  Кира Седжуик, Джей. Кей. Симънс, Кори Рейнолдс, Робърт Госет, Джий. Бейли, Джон Тенни, Фил Кийни и др.

Кира Седжуик - номинирана за наградата Еми и носителка на наградата Златен Глобус за ролята си на телевизионен топ детектив, отново се завръща. Тя е женствена, но силна, нестандартна, но безпогрешна. След като преминава обучение в ЦРУ, заместник началник Бренда Лий Джонсън, която преди това е била детектив в Атланта, e преместена в Лос Анджелис, за да оглави специално подразделение на полицията в Лос Анджелис, което се занимава с разрешаването на изключително деликатни случаи, свързани с убийствата на публични личности. Бренда е специалист по разбулването на човешки тайни и по изтръгването на признания, въпреки, че е в непрестанна битка със собствените си несъвършенства и неврози. Но тъкмо, когато Бренда намира своето място в този свят, финансова криза в Полицейското Управление на Лос Анджелис разклаща земята под краката й. Нейните опити с минимален разход на средства да разкрива убийства и същевременно да предпазва отделни членове от своя екип от уволнение, прехвърляне и преждевременно пенсиониране, застрашава нейните приятелства, подлага на изпитание лоялността ѝ и променя нейните съюзници в хода на разследването на всеки случай.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Разобличаване