Предавания Риалити шоу

„Размяна на съпруги” по български

2 коментара

Риалити предаването „Размяна на съпруги” ще има своя българска версия. От месец януари ТВ2 започва кастинг за набиране на кандидати за участие.
„Размяна на съпруги” по българскиРиалити предаването „Размяна на съпруги” ще има своя българска версия. От месец януари ТВ2 започва кастинг за набиране на кандидати за участие.

12 януари, 2009 г. - В края на миналата година ТВ2 започна подготовката на свое собствено риалити шоу, а от днес започва и набирането на кандидати за участници в „Размяна на съпруги”.

Какво представлява предаването:

За две седмици две съпруги от различни семейства разменят своите домове, своите съпрузи, деца и начин на живот. Какво е да живееш в различна среда и с друг партньор? Как той и децата ще приемат новата си "съпруга" и "майка", как тя ще се справи с новата роля? На всички тези въпроси ще търси отговор „Размяна на съпруги”.

„Размяна на съпруги” по български„Това ще е най-истинското риалити, правено в България, защото ще влезем в домовете на хората и ще покажем реалния живот в семействата им. Това предаване е много повече от риалити шоу, в което разменяме двойки и гледаме как се справят в нова и различна от тяхната среда. Ще покажем семейните цености на българите такива каквито са”, споделя Стойчо Керев, главен продуцент на ТВ2.

През първата седмица, новата съпруга трябва да спазва абсолютно стриктно правилата в дома и ритъма на живот на жената, с която се разменя. Всяка съпруга оставя „упътване”, в което обяснява своята роля в семейството и задълженията, които трябва да извършва. През втората седмица, „новите” съпруги могат да наложат свои собствени правила, които новите им семейства трябва да спазват.

...

„Размяна на съпруги” по български„Размяна на съпруги” е риалити шоу, продукция на RDF Медия, създадено от Стивън Ламбърт.

Предаването стартира през 2003 г. по Channel 4 във Великобритания и бързо се превръща в хит, като до момента има реализирани 9 сезона на Острова, както и сезон с известни личности. През 2004 г. „Размяна на съпруги” стартира и с щатска версия по ABC.

ViaSat е една от първите компании, която продуцира местни адаптации на формата в Швеция, Дания, Естония и Литва. Освен това собствени версии са правени в Сърбия, Чили, Хърватия, Холандия, Израел, Белгия, Русия, Унгария и Словакия. Една от най-успешните версии е реализирана в Чехия, където риалитито се излъчва от септември 2005 година по Нова. Именно чешкия опит ще използва екипът на ТВ2. „Екипът ни вече беше в Чехия, а през този месец очакваме колегите от Нова да дойдат до тук, защото техният опит е незаменим”, разказва Стойчо Керев.

Форматът е печелил множество награди, включително наградата на Британската академия за филмово и телевизионно изкуство (БАФТА) за най-добро риалити предаване, както и награда Златната роза на Международния фестивал „Златната роза”.

Медиите за шоуто:
Вестник „Вашингтон пост” нарича предаването:
„Интересен социален експеримент... едновременно закачлив и сериозен, забавен и понякога смайващ”.
Вестник Ню Йорк Поуст определя предаването като:
„Просто е невъзможно да не го гледаш”.

Семействата, които са участвали в щатската версия на предаването споделят:
Джоди Сполански, богата наследница, която живее в Ню Йорк:
„Какъв по-прекрасен начин от този да излезеш от ритъма на собствения си живот и да изпиташ как живеят другите”.
 Каприс Поличио, която се разменя в един от епизодите на предаването:
„Не бях готова „Размяна на съпруги” да свърши само след две седмици”.
Сабрина Мейфилд споделя:
„Това беше толкова страхотно преживяване. Преживяхме много повече от това, което телевизията успя да покаже на зрителите”.

Желаещите да участват в предаването могат да се запишат като се обадят на тел: 9 657 722 , пишат на адрес: София 1504, бул. Евлоги Георгиев 161 или на мейл: razmiana@tv2.bg

  Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Размяна на съпруги

Искрен Пецов участва в „Размяна на съпруги”

Кралица на красотата попада в занемарен дом в "Размяна на съпруги” 3

Орхан Мурад разменя съпругата си в „Размяна на съпруги” 3

„Размяна на съпруги” 3 сбъдна мечтата на глухо дете от Козлодуй - събота, 1 май от 19:45

Мир и хармония срещу патриархат в „Размяна на съпруги” 3