Актуално В програмата

Разкриват истината за смъртта на Антон Горчев

Добави коментар

Соня Маркова – вдовица на звездата от „Козият рог“ Антон Горчев, ще разкаже за живота си с него в "Истории с Патрашкова"

Соня Маркова

Соня Маркова – вдовица на един от най-талантливите ни актьори от близкото минало и звезда от „Козият рог“ Антон Горчев, ще разкаже за живота си с него, за битката му с алкохола, за това как тя е карала такси, за да преживяват. Това ще се случи тази неделя в „Истории с Патрашкова“ по ТВ2.

 

Живко ПранчевВ предаването освен това световноизвестният оперен певец Живко Пранчев за първи път ще признае пред камера, че е бил шампион по борба и дори национален състезател. „Наложи се да убеждавам г-н Пранчев да разкаже за спортната си кариера, за която не знаят дори някои от най-близките му приятели и колеги от прочутите музикални театри по света.

Самият той призна, че дълго време не е споделял този факт, може би защото музикантите и певците са доста далече от спорта и особено от борбата. Тя пък, както е известно, в годините на прехода е свързана и с подземния свят“, каза водещата Кристина Патрашкова.
Прославеният баритон, чиито коронни роли са в „Риголето“, „Тоска“, „Джоконда“ ще обясни как точно е пробил в света на операта, имал ли е гафове в кариерата си и с кои от българските шампиони по борба се среща и досега.

Боряна ВърбановаКак китайката Сун Куей, съпруга на известния гобленист Марин Върбанов става любимка на Пиер Карден, защо Бертолучи я кани да изпълни роля в „Последният император“, какво си е говорила с Ален Делон и Жерар Депардийо, зрителите ще разберат от нейната дъщеря – Боряна Върбанова. Тя пристигна специално от Пекин, за да се опита да запази и превърне в музей семейната къща на ул.“Оборище“, за която в момента се водят дела за реституция.

Темата за оцеляването на талантливите хора и за смелостта да започнеш нещо от самото начало ще бъдат коментирани в студиото от Кирил Маричков и поета Владимир Левчев.

„Истории с Патрашкова” се излъчва всяка неделя от 17:00 часа само по ТВ2

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Истории с Патрашкова

Бащата на Илия Павлов в „Истории с Патрашкова“

Сензационна изповед на Стефан Данаилов на 28 декември, неделя в „Истории с Патрашкова”

Патрашкова търси истината за смъртта на Иван Башев

Иван Костов до Митко Палаузов тази неделя по ТВ2

Скандална изповед на Валентин Христов по ТВ2