Филми Екшъни Филми Трилъри

Рамбо | Rambo (2008)

Добави коментар

Двайсет години след последния филм от поредицата, Джон Рамбо отново е в северен Тайланд, където управлява корабче по река Салуин, близо до тайландско-бирманската граница, където тече най-дългата гражданска война – конфликтът между бирманците и бунтовниците от етническите малцинства Карен продължава вече 60-та година.

  • Жанр - екшън, трилър
  • САЩ, Германия
  • 2008

Двайсет години след последния филм от поредицата, Джон Рамбо отново е в северен Тайланд, където управлява корабче по река Салуин, близо до тайландско-бирманската граница, където тече най-дългата гражданска война – конфликтът между бирманците и бунтовниците от етническите малцинства Карен продължава вече 60-та година. Но Рамбо, който живее просто и усамотено в планините и се занимава само с лов и продажба на риба и отровни змии, отдавна е отказал да се бие, независимо от това, че медици, наемници и бунтовници минават често през опустошения от войната район.

Всичко това се променя, когато една група мисионери-защитници на човешките права потърсва «американския -водач по реката». Сара и Майкъл Бенет откриват Рамбо и му обясняват, че властите на Бирма са минирали пътя към бежанските лагери и са го направили твърде опасен. Молбата им е да ги преведе по реката Салоуин, за да могат да доставят медикаменти и храна за племето Карен. Рамбо първоначално отказва да навлиза в Бирма, но в крайна сметка тръгва с тях и ги оставя край лагерите.

Режисьор - Силвестър Сталоун

Актьори - Силвестър Сталоун, Джули Бенз, Матю Марсдън, Греъм Мактавиш, Рейналдо Гайегос, Тим Канг и др.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Рамбо