Лица За звездите

Ралица Ковачева – Бежан с роля в „Стъклен дом” и лайв в Irish Harp

Добави коментар

Атрактивната певица и актриса Ралица Ковачева – Бежан излезе от майчинство и се хвърли с удвоени сили в артистични проекти.Ралица Ковачева – Бежан с роля в „Стъклен дом” Атрактивната певица и актриса Ралица Ковачева – Бежан излезе от майчинство и се хвърли с удвоени сили в артистични проекти.

Красавицата, която преди година стана майка на прекрасна дъщеричка, засне изключително интересна роля за българския сериал „Стъклен дом”, която за момента се пази в тайна. Артистичният опит на Ралица е внушителен - тя има над 30 роли в театъра, а лицето й е позната от множество реклами кино и телевизионни продукции.

Кадифеният и тембър звучи в любими сериали като:
„Женени с деца”, „Флинстоун”, „Две момчета и едно момиче”,„Живот след развод”, „Мойте мили съседи” и др. Нейният глас е избран и звучи в редица анимационни филми – „Атлантида изгубената империя” – Принцеса Кида, „Лило и Стич” – Нани, „Синбад мореплавателя” – Принцеса Марина, „Чикън Литъл” – Фокси и др.

Тази събота всички почитатели на оригиналната и качествена музика могат да я чуят в „Irish Harp” от 21 ч. За първи път трима прогресивни музиканти – Ралица Ковачева - Бежан, Калин Жечев и Добри Палиев се събират за съвместен проект. Те ще направят сетове от джаз, евъргрийн, поп и рок парчета, които през годините са радвали публиката.

Калин Жечев е завършил поп и джаз пиано в Музикалната Академия, след което е приет и ангажиран в Джаз Формация София с ръководител Райчо Иванов. През 2010 година наред с новия готик метъл ориентиран албум на Ани Лозанова - Miracle, взима участие и в албума на нейния продуцент – Иан Пери – Consortium 5. Талантливият музикант работи по джаз и поп проекти с Ралица Ковачева-Бежан от 2005г. Добри Палиев пък се занимава с ударни инструменти от 6-годишната си възраст. Спечелил е много награди, свирил е на много концерти и участия по целият свят като Германия, Франция, Холандия, Канада и др.  Занимава се с разнообразни стилове музика като R&B, Drum and Bass, House, Фюжън, Класика Поп и др . Участва в много проекти и различни записи на филми, сериали, представления и др.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стъклен дом

С любими лица и нови проекти bTV изпраща 2015 и посреща новата 2016 година

bTV Cinema, Lady и Comedy повтарят 3 български сериала

„Стъклен дом” се завръща по bTV Cinema от 1 юни

Шаки изтезава Камен, прониква в спалнята на Боряна - в „Стъклен дом: Спасението”

Ще съблазни ли Боряна Шаки в „Стъклен дом: Спасението”

В програмата:

06:00 18.01.2021
Тв програма БНТ 1
Денят започва сутрешен блок с Христина Христова