Актуално В програмата

Ралица и Жельо отпаднаха от „Един за друг“

Добави коментар

Втората двойка, която се сбогува с възможността за победа в „Един за друг“, са Ралица и Жельо.

Двамата не успяха да се справят с предизвикателствата през седмицата, попадайки на дъното на класацията след индивидуалните игри и общото изпитание за издръжливост, в което трябваше да покажат колко добре се познават. Рали и Жельо се изправиха на елиминации срещу Тина и Станимир, които от своя страна се бориха за оставане в предаването за втори път. Мнозинството от участници в риалити формата гласува за младата двойка от Бристол, която отново запази шанса си да достигне до финала на любовното състезание.

„Емоциите, които успяхме да изпитаме, ще ни останат за цял живот. Борете се, дерзайте и нека най-добрият победи“, споделиха Ралица и Жельо, които се върнаха от Германия специално за участието си в предаването. Водещият Емил Чолаков пожела на двойката да съумее да използва пълноценно всичко полезно, научено в риалити формата. „Нека „Един за друг“ бъде печат, който ще носите завинаги“, посъветва той.

Тина и Станимир, на които останалите двойки дадоха втори шанс, обещаха да заслужат гласуваното доверие, да дадат всичко от себе си и да не попадат на елиминации за трети път. Нова доза екстремни предизвикателства, много изненади и гарантирано добро настроение ще видят зрителите в новите епизоди на най-романтичната надпревара следващата седмица,

Гледайте втория сезон на „Един за друг“ - от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Един за друг

Мъже говорят за жени в новия епизод на „Един за друг“

Лейля и Иван отпадат от романтичния формат „Един за друг“

Битка между любовта и страха в новия епизод на „Един за друг“

Деница и Николай се разделят с предизвикателството „Един за друг“

Екстремен шопинг в новия епизод на „Един за друг“