Лица Други

Райфайзенбанк и HBO България пускат банкова карта „Игра на тронове“

Добави коментар

По повод последния сезон на хитовия сериал „Игра на тронове“ Райфайзенбанк (България) и HBO България подписаха партньорска програма.

По повод последния сезон на хитовия сериал „Игра на тронове“ Райфайзенбанк (България) и HBO България подписаха партньорска програма. В нейните рамки двата бранда предлагат възможност за ексклузивна предварителна поръчка на дебитна карта с уникален дизайн на „Игра на тронове“, която се предлага като част от пакета с банкови услуги сметка „За всеки ден“, включващ и достъп до платформата HBO GO.

 

„Такава карта се прави за пръв път в рамките на европейска страна, в която има официално представителство на HBO. С това даваме на нашите клиенти и феновете на сериала още един артефакт от „Игра на тронове“ и възможност да банкират със силната карта още по-лесно и приятно в огън и лед, лято и зиме, 24/7“, коментира Мариела Атанасова, директор „Индивидуално банкиране“ в Райфайзенбанк.


Съвместната кампания започва със специално разработена онлайн игра, в която Райфайзенбанк търси най-големите фенове на сериала. Тя е достъпна през десктоп и мобилно устройство, като феновете трябва да отговорят на 10 трудни въпроса, свързани със сериала. При правилни отговори участниците имат възможност да спечелят общо над 100 артефактa, брандирани с „Игра на тронове“. Победителите ще бъдат определени чрез томбола. На сайта на играта igra.rbb.bg може да бъде направена и предварителна поръчка на сметка „За всеки ден“, включващa и дебитна карта Visa с дизайн на „Игра на тронове“.


„HBO е домът на „Игра на тронове“. Благодарение на съвместната ни инициатива с Райфайзенбанк, българските фенове ще имат по-лесен достъп до качествено съдържание и до още един артефакт от света на Вестерос. Хората все повече гледат сериали и киноиндустрията насочва усилията си предимно към тяхното производство. Освен последния сезон на „Игра на тронове“ на платформата HBO GO могат да бъдат гледани както всички сезони на сериала, така и още над 6000 часа съдържание на световно ниво. Това е първата „Игра на тронове“ ко-брандирана дебитна карта за страна от семейството на HBO Европа и сме горди, че именно в България правим подобна кооперация с представител на банковия сектор.“, каза Димитър Нойков, мениджър на HBO за България.


Новият последен сезон на „Игра на тронове“, който започна на 15 април, е достъпен на HBO GO с HD качество, едновременно със световната премиера на всеки от епизодите.   

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Игра на тронове

HBO похарчи 30 мил. долара за предистория на "Игра на тронове"

Мат Смит: "Домът на дракона" няма да се опитва да копира "Игра на тронове"

Covid-19 спря снимките на "Домът на дракона"

Първи официални снимки на “Домът на дракона”

Фабиен Франкел се присъединява към “Домът на дракона" в ключова роля