Лица За звездите

Радина Кърджилова от "Стъклен дом" спечели наградата на името на Мара Нонинска

Добави коментар

Признание за младата звезда от сериала "Стъклен дом" Радина Кърджилова. Тя стана първият носител на новоучредената награда на името на първата българска киноартистка - Мара Нонинска.
Радина Кърджилова от "Стъклен дом" спечели наградата на името на Мара НонинскаПризнание за младата звезда от сериала "Стъклен дом" Радина Кърджилова. Тя стана първият носител на новоучредената награда на името на първата българска киноартистка - Мара Нонинска.

Цяло съзвездие актьори от любимия сериал „Стъклен дом" акостира в Борован, където е родена звездата от първия български филм „Българан е галант" Мара Нонинска-Миятева. Сто години след първата прожекция местната общественост учреди награда в чест на своята съгражданка и отличи с нея младата надежда на родното кино Радина Кърджилова. Приза връчи друга звезда от „Стъклен дом" - Стефан Данаилов.

„От сърце ѝ желая много такива мигове, разбира се, те стават с много работа, дарба и шанс”, каза Стефан Данаилов.

Развълнувани от срещата с публиката бяха и другите звезди от „Стъклен дом" - Краси Ранков и Елена Петрова:

„Мисля, че е прекрасно, че хората оценяват това, което правим”, споделя Елена Петрова. Краси Ранков добави, че публиката на „Стъклен дом" е спонтанна. „Харесва ни, навсякъде срещаме такива добронамерени погледи”, каза актьорът.

Добронамерената публика обаче не пропусна освен да се сдобие с автографи от любимците си и да се поинтересува как е отслабнал толкова Стефан Данаилов и как се подбират тоалетите на актьорите в „Стъклен дом".

„Аз искам само да ви кажа, че играя с мои тоалети, да не се тревожите”, разкри Стефан Данаилов. Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стъклен дом

С любими лица и нови проекти bTV изпраща 2015 и посреща новата 2016 година

bTV Cinema, Lady и Comedy повтарят 3 български сериала

„Стъклен дом” се завръща по bTV Cinema от 1 юни

Шаки изтезава Камен, прониква в спалнята на Боряна - в „Стъклен дом: Спасението”

Ще съблазни ли Боряна Шаки в „Стъклен дом: Спасението”