Актуално В програмата

Радина Атанасова и Виктория Гюрова напуснаха „Гласът на България”

Добави коментар

Радина Атанасова и Виктория Гюрова отпаднаха от „Гласът на България” след драматични елиминации в първия концерт на живо по bTV.

Радина Атанасова и Виктория Гюрова отпаднаха от „Гласът на България” след драматични елиминации в първия концерт на живо по bTV. Чрез гласуването в сайта на предаването www.glasatnabulgaria.bg и вота чрез SMS, феновете на хитовото музикално шоу категорично заявиха кои са техните любимци в отборите на Миро и Ивана.

Зрителите спасиха Тодор Гаджалов, Елица Наумова, Антоанета Линкова – Роксана и Александър Байчев, които продължават напред в надпреварата за титлата „Гласът на България”.

 Илиана Раева и "златните момичета"

Илиана Раева и "златните момичета" от ансамбъла по художествена гимнастика бяха специални гости в първото живо предаване на „Гласът на България”. Михаела Маевска, Ренета Камберова, Христиана Тодорова, Елена Тодорова, Цветелина Найденова и Катрин Велкова изпълниха специално подготвена хореография към изпълнението на Мелинда Христова. За доброто настроени на публиката Ивана и членовете на нейния отбор изпълниха заедно хитовата песен на примата на фолка „Празник всеки ден”.

Мартен Роберто

Атмосферата зад кулисите предаваше на живо в интернет вторият водещ в „Гласът на България” – Мартен Роберто. Той следеше зрителските оценки за представянето на изпълнителите във facebook и сайта на предаването и мотивираше талантите да контактуват директно с феновете си.
 
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Гласът на България

Финалът на “Гласът на България” е тази неделя

​Участници от "Гласът на България" блестят в световната класация на The Voice

Нокаутите в „Гласът на България“ продължават с пълна сила

Предстоят последни страховити вокални битки в сезон 10 на „Гласът на България“

Истински музикални шамари в "Гласът на България"