Актуално В програмата

​Рачков посреща осем звезди, готови за забавления в "С Рачков всичко е възможно"

Добави коментар

Тази събота в 20:00 ч. още осем български звезди ще се впуснат в най-забавните предизвикателства, водени от неподражаемия Димитър Рачков.

Александър Сано, Нели Атанасова, Криско, Мария Илиева, Албена Михова, Лара Златарева и вечно готовите за купон в студиото – Герасим Георгиев – Геро и Борислав Захариев – Боби Турбото ще излязат на сцената, готови да разсмеят всички.

Зрителите на NOVA ще видят и съвсем нови и много забавни игри за първи път на сцената на шоуто. Прекрасната Мария Илиева ще изпробва „Усмивката на зъболекаря“, а Криско и Кака Лара ще полетят високо над Рачков с играта „Лети, лети, лети“. Дали ще стигнат до тавана на студиото, ще зависи единствено от отговорите, които ще дадат на въпросите, зададени от Димитър Рачков. Всички заедно ще обединят усилия, за да направят един огромен и много смешен „Body Burger“.

Текст от potv.bg

Музикалните предизвикателства отново ще са на почит, а звездите ще видят как се справят в „Щурата банда“ и „Побърканият микрофон“. Рачков ще изпита и езиковите знания на гостите си с „Рачник“, а в края на шоуто актьорското предизвикателство в „Лудата стая“ ще разсмее всички. Този път тя ще се превърне в класната стая на първия учебен ден с всички автентични образи в тази ситуация..

Кой каква роля ще има в „Лудата стая“? Ще успеят ли всички да се задържат на краката си? Кой в коя игра ще се включи? Кое ще бъде най-смешното предизвикателство? Как ще справят с игрите Александър Сано, Нели Атанасова, Криско, Мария Илиева, Албена Михова, Лара Златарева, Герасим Георгиев – Геро и Борислав Захариев – Боби Турбото? – разберете тази събота в 20:00 ч. по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: С Рачков всичко е възможно

Звездна компания и нови предизвикателства в „С Рачков всичко е възможно“

​Нови осем звезди ще бъдат предизвикани в „С Рачков всичко е възможно“

Броени часове до старта на „С Рачков всичко е възможно“

Ясни са първите звезди в „С Рачков всичко е възможно“

NOVA представя първокласни продукции през есенния телевизионен сезон