Музика Концерт

Пускат още места за концерта на Хулио Иглесиас

Добави коментар

Поради големия интерес към предстоящия концерт на Хулио Иглесиас на 13 юни в Арена Армеец, в продажба са пуснати допълнително количество билети от 50лв.
Поради големия интерес към предстоящия концерт на Хулио Иглесиас на 13 юни в Арена Армеец, в продажба са пуснати допълнително количество билети от 50 лв.
Пускат още места за концерта на Хулио Иглесиас

От 50 до 120 лв. варират цените на билетите за концерта на испанския класик и могат да бъдат закупени от касата на Арена Армеец, каса 3 на НДК и разпространителската мрежа на Eventim.

От края на миналия месец на музикалния пазар у нас е и новият двоен албум „1“ на Хулио Иглесиас, включващ 35 от най-емблематичните му песни, записани наново и с нов прочит. Певецът ще изпълни голяма част от тях на живо в Арена Армеец на 13 юни, както и някои изненади, които той не желае да разкрива засега.

Концертът на Хулио Иглесиас в София на 13 юни е част от голямото му световно турне,
в рамките на което този месец изпълнителят е в Южна Америка – утре и вдругиден той е във Венецуела, а другата седмица – в Перу.

ВИП места могат да бъдат намерени в ограничени количества само в офиса на Продуцентска компания АРТ БГ на бул. „Скобелев“ 7. Тел. за повече информация: 02 847 20 28.
Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Хулио Иглесиас

Тройна проверка на билетите за концерта на Хулио Иглесиас