Актуално В програмата

Пътят на Зорница в “Игри на волята: България” приключи

Добави коментар

Двамата съплеменници Алекса и Зорница се изправиха един срещу друг в тежък елиминационен дуел на Арената на “Игри на волята: България”.

Също като 12-те подвига на Херкулес, двамата състезатели трябваше да преодолеят 12 различни изпитания, за да докажат, че заслужават последното девето място сред финалистите. Комплексните качества на Алекса му извоюваха място в надпреварата за голямата награда от 100 000 лв., както и още 100 златни гроша към личното богатство.

“Тежко ми е, че си тръгвам, защото знам, че мога още. Знам, че имам какво да покажа на Арената. Знам, че мога да победя всички жени, които са на финал, но просто нямах късмет да стигна дотам” – сподели разочарована Зорница. Тя премина през трасето с цената на голяма болка и сълзи в очите, но не се отказа до самия край на битката, което спечели възхищението на нейния противник. Студентката напусна Арената с книгата “Готов за победа” в ръка без възможност да се превърне във финалист.

Текст от potv.bg

По-рано през деня Алекса се притесни от възможността битката между съюзниците също да крие заплаха от елиминация, поради което избра Мирослава за свой аватар, а Зорница се довери на Георги. Двамата съюзници трябваше да удържат тежък товар на раменете си, а Алекса, загрижен за Мирослава, свали нейния лост. Това превърна Георги в победител и му спечели 30 гроша, както и голямо предимство за Зорница в елиминационната битка.

Денят в племето на Безстрашните беше изпълнен с планиране и стратегии за следващия етап на играта. Джаферович опита да се обедини с Филип срещу общата им заплаха Алекса. Той, от своя страна, предпочете да обсъди възможностите си за коалиция с Гого и да действа по противоположен начин, съюзявайки се с шампиона по борба.

Текст от potv.bg

Ще се сформират ли нови коалиции сред финалистите? Кой с кого ще се съюзи? Кои състезатели ще се превърнат в основни опоненти? Кой ще спечели имунитет за първия съвет на финалистите и кои ще са първите двама номинирани още в края битката? Нова ера в “Игри на волята: България” започва този понеделник от 21:00 ч. само по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Игри на волята , Игри на волята: България

Игри на волята: Амазонките изпратиха Гладиаторите на съвет

Историческа първа победа за Амазонките в “Игри на волята”

Игри на волята: Амазонките се отправят към Дивата река за трети пореден път

Учителката Радосвета Симеонова се разделя с “Игри на волята”

Веселина Маринова напуска “Игри на волята”