Актуално В програмата

Първите в историята на „Гласът на България“ крос битки на живо превземат ефира

Добави коментар

Напълно нов, непредвидим, супер емоционален и вълнуващ етап на крос битките следва тази неделя в „Гласът на България“ от 20 ч. по bTV.

В него треньорите – Галена, DARA, Любо Киров и Иван Лечев, по свой избор ще изправят участник от отбора си, срещу участник от всеки друг конкурентен отбор. В епизода ще има общо шест крос битки, а 12-те финалисти, които стигнаха до тук след нокаутите, ще се борят за само 6 места на сцената на големия финал. Неочаквани обрати, усмивки и сълзи ще съпътстват изпълненията на живо, а музикалното състезание може да се обърне буквално „с главата надолу“ – точно преди финалa, другата неделя.

Текст от potv.bg

В първия лайв концерт за сезона от сцената ще звучат зашеметяващи изпълнения на хитовете на - Adele, Queen, Ray Charles, Billie Eilish, Hozier и други, а епизодът ще започне ударно с общо изпълнение на песента “You’ve Got the Love” на Florance + The Machine. Тази и следващата неделя, бендът на „Гласът на България“ ще бъде в по-голям състав, а към него ще се присъединят едни от най-добрите музиканти на България.

Зрелищни визуални ефекти и великолепна танцова хореография на живо, ще внесат още повече настроение за самите изпълнители, за всички в залата, а и за зрителите пред екраните. А те, зрителите, за първи път в неделя, ще имат възможност да подкрепят своя фаворит в надпреварата, като гласуват за него на обявените по време на епизода номера.

Текст от potv.bg

В тази вълнуваща вечер, за място на финала ще се борят - Христина Йосифова, Лидия Ганева, Даниел Стайков от отбор DARA, Иван Тодоров Иванов, Джейми Рашед, Стефан Здравкович от отбора на Любо Киров, Борис Христов, Рая Димитрова и Иван Евгениев Иванов от отбора на Иван Лечев и Георги Костадинов, Екатерина Савва и Петя Панева от отбора на Галена.

Текст от potv.bg

В специално подготвени видео визитки, зрителите ще „навлязат“ още малко в живота на 12-те финалисти. Ще разберат как близките им и самите те са приели участието си в най-голямото музикално състезание у нас и как се е променил животът им оттогава. Всеки от тях ще сподели емоциите си от това, че е част от „Гласът на България“ и своите мотиви да бъде победител в осмия му сезон.

„Невероятно е чувството да пееш пред свои хора“, ще сподели Екатерина Савва от отбора на Галена, а Стефан Здравкович от отбора на Любо ще възкликне: „Случилото се надмина и най-смелите ми очаквания!“.
Текст от potv.bg
„Това шоу ти показва кой си“, ще открие за себе си Иван Иванов от отбора на Мастъра, а Лидия Ганева от отбора на DARA ще заяви: „Много се радвам, че тази година, причината да съм тук е „Гласът на България“.

Не пропускайте първите крос битки в историята на шоуто у нас - в неделя, 5 декември, от 20:00 часа по bTV.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Гласът на България

Финалът на “Гласът на България” е тази неделя на живо от 20 ч. по bTV

6-мa финалисти стъпват на големия финал на “Гласът на България”

Полуфиналистите в „Гласът на България” със специален музикален поздрав

Последни крос битки в „Гласът на България“ тази неделя от 20 ч. по bTV

Започват крос битките в „Гласът на България“