Актуално В програмата

Първа битка на финалистите в “Игри на волята: България”

Добави коментар

Ралица, Мирослава, Георги и Мани ще се борят за мястото си в състезанието

Нова ера в “Игри на волята: България” посрещна състезателите на Арената след три месеца, изпълнени с изпитания. Днес войната на племената Непобедими и Безстрашни приключи, но започна истинската надпревара за голямата награда от 100 000 лв. Първата битка на деветимата финалисти, в която всеки се сражава сам за себе си, тества тяхната бързина и координация. Филип отбеляза своята 24-та победа в състезанието, която му спечели имунитет за първия съвет на финалистите.

Текст от potv.bg

Играта се оказа фатална за Ралица и Мирослава, които не успяха да подредят своите плочки и изостанаха значително спрямо останалите играчи. Виктория се справи с доминото си преди тях, което я направи последния спасен финалист в битката, а Ралица и Мирослава автоматично се превърнаха в първите номинирани състезатели.

След обединението на племената настана време за преразпределение на коалициите. Георги опита да се сближи с Филип, но плановете му бяха осуетени от останалите играчи, които не ги оставиха насаме. Виктория и Джаферович споделиха общи интереси, заради които се договориха как да действат на съвета, а Гого разкри пред Алекса, че се двоуми дали да рискува и да излезе на Арената, за да спечели грошове.

Текст от potv.bg

Още същата вечер финалистите се събраха на своя първи съвет, за да изпратят още двама души в огъня на утрешната елиминация. Жълтите номинираха Георги, който събра всичките им 6 гласа, докато червените се обединиха срещу Мани. Те ще се изправят в безмилостна елиминационна битка срещу Ралица и Мирослава на Арената на екстремното риалити.

Какви нови коалиции ще се сформират сред финалистите? Как ще играе Виктория – заедно с Джаферович или против нея? Георги, Мани, Ралица или Мирослава – кой е най-добрият войн? Кой ще се завърне победоносно и за кои двамата приключението завършва завинаги? Елиминационна битка в “Игри на волята: България” – утре вечер в 21:00 ч. по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Игри на волята , Игри на волята: България

Алекса е големият победител в четвърти сезон на “Игри на волята: България”

Гого е първият полуфиналист в “Игри на волята: България”

Алекса спечели имунитет във втората битка на финалистите в “Игри на волята"

Пътят на Зорница в “Игри на волята: България” приключи

Последна битка между Непобедими и Безстрашни в “Игри на волята: България”