Актуално България търси талант

Провокации и опасности на същинските кастинги на „България търси талант”

Добави коментар

Провокации, опасности и разкриване на неподозираните таланти на водещите и журито във втория снимачен уикенд на същинските кастинги на „България търси талант”

Провокации, опасности и разкриване на неподозираните таланти на водещите и журито във втория снимачен уикенд на същинските кастинги на „България търси талант”

Втората снимачна сесия на същинските кастинги за четвъртия сезон на най-позитилното шоу у нас – „България търси талант” премина под знака на много смях, забавление и позитивни емоции. През изминалия уикенд на сцената на предаването се качиха най-младият участник - 4-годишно момче, което представи на журито своите умения в бийтбокса. Талант в танците показа Дарина Павлова, която се качи на сцената и се включи в изпълнението на 6 дами от София.

„България търси талант”

В опасен номер пък се включи Сашо Кадиев и подложи на изпитание не само себе си, но и своята екранна партньорка Мария Силвестър, която през цялото време трепереше за живота му зад сцената. Сашо не спря дотук и се включи в още доста изпълнения. В едно от тях той и Ники Илиев трябваше да се справят с остри пирони. Иво Сиромахов пък се качи на сцената, за да провери как един от участниците успя да изпълни своя номер и дали нещо „невидимо” не му помага. Освен в ролята на „детектив” Иво показа и завидни умения в свиренето с уста и пеенето. Илиана Беновска пък не спря да провокира участниците с въпроси, някои от които се оказаха доста неудобни.

По време на снимките през уикенда Ники Илиев стигна до извода, че в 99% от случаите журито е на едно мнение, което говори еднозначно за уманеията на кандидатите. Режисьорът и актьор в журито изрази мнението, че и четиримата са прекалено добри с кандидатите и трябва да бъдат малко по-строги. И докато разума и чувствата на журито са подложени на изпитание, то Сашо и Мария се забавляват невероятно много както с участниците, така и извън снимките. Двамата не спират да се снимат, да разиграват театрални сцени и да разсмиват екипа на предаването. Двамата все още не са се възползвали от правото си да натиснат „златния бутон” и засега устояват на провокациите от страна на членовете на журито. Все още от тази възможност не се е възползвала и Дарина Павлова.

Снимките на същинските кастинги за четвъртия сезон на „България търси талант” приключват в края на месеца.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: България търси талант

“Българският Стивън Сегал”, говорещ папагал и гайди в "България търси талант"

Секси гладиатори и красиви латино ритми в “България търси талант”

Златен бутон, силни емоции и много смях в “България търси талант”

​ Ицо Хазарта "изпада в захлас" в новия епизод на "България търси талант"

Новият сезон на “България търси талант” започва тази неделя