Актуално В програмата

Митичното прострелване на Филип Найденов - Фатик по TV7

Добави коментар

Маргарита Михнева: „Бях муза на Вежди Рашидов”

На 22-ри февруари точно в 22:30 часа само „Поверително от NL” по TV7 ще покаже Георги Илиев такъв, какъвто никой не го е виждал.  Тази събота главните герои от подземните войни на прехода ще станат свидетели на митичното прострелване на легендарния Фатик.

Митичното прострелване на Филип Найденов - Фатик по TV7

Прострелването на Филип Найденов – Фатик, по време на сватбата на Георги и Мая Илиеви, криминалният репортер на TV7 Асен Иванов обяснява с обикновеното му желание да насочи вниманието към себе си:

„Фатик е роден със сребърна лъжица в устата. Да го видя на тези кадри в действие, за мен е невероятно. Гледайки невербалната комуникация по посрещането на гостите на знаковата сватбата на Георги Илиев, забелязвам, че синът на легендарния Исмет Тюркмен Шабан остава някак встрани. Нека си го кажем направо - на фона на Васил и Георги Илиеви, момчето, което изглежда по-зле от другите просто трябва да направи нещо спонтанно, за да насочи вниманието към себе си. Така, мисля, че се стига до прословутото прострелване в ръката на Фатик, в разгара на митичната сватба през 1994-та”.

Според Иванов, като наследник на главата на контрабандните канали на държавата през 89-та, захранвали арабския свят с амфетамини, оръжие и други забранени стоки, Филип Найденов е имал пари, но не и внимание към този момент.

По какъв начин знаковите лица от легендарната сватба са променили хода на икономическата история на страната ни? Кои са липсващите фигури? Още от криминалния репортер Асен Иванов.

Папараците на Николета Лозанова тръгват по следите на Пласидо Доминго, който омагьоса публиката по време на първото си посещение в България. В родината на близката му приятелката Райна Кабаиванска, той пристига със съпругата си Марта Орнелас. По време на срещата му с родните журналисти, бдителните репортери забелязват, че носителят на 11 награди Грами е изключително галантен кавалер и надарен с изтънчено чувство за  хумор събеседник. Само камерите на „Поверително от NL” стават свидетели на разходката на оперното величие из софийските забележителности, част от които и катедралния храм–паметник Александър Невски. Какво се случи със знаменития тенор извън светлините на прожекторите, ще покаже най-коментираният телевизионен таблоид по TV7. Примата на родната естрада Лили Иванова също попада в папарашките мрежи.

В събота вечер в 22:30 по TV7 една титанична среща между знаковите лица на разследващата журналистика ще разтърси ефира.

За първи път Светослава Рудолф срещу Маргарита Михнева – без цензура и удобни въпроси.

Маргарита Михнева

Пред гост-водещия на „Поверително от NL”, Михнева се връща в средата на 80-те, за да разкрие истината за уволнението си лично от Тодор Живков.

В „Поверително от NL” Михнева разбива мита за интимна връзка между нея и Иван Славков.

„Между нас никога не е имало искра. Иван беше момчето, което всички харесват. Аз бях на 6, когато той е бил на 18 – няма как да  ми трепне сърцето. Години по-късно Иван Славков стана мой кум” - разкри Михнева и допълни, „в последните години от неговия живот, ние не си говорихме. Той кръсти детето ми, без да се обади. Не ме поканиха на кръщенето на собствената ми дъщеря”.

Маргарита Михнева

Авторката на поредицата „Неудобните” с болка сподели, че досега не е имала голяма, зашеметяваща любов, но все още се надява да я срещне.

Клюкарката Лили разходи най-хубавите си дрехи в клубовете, където се събира столичния хай лайф. Колко модни гафа набеляза и кого похвали опитната репортерка ще сподели със зрителите на „Поверително от NL” тази събота от 22:30 по TV7.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Поверително от NL , Маргарита Михнева

„Поверително от NL” отново на екран на 24-ти май

Деси Зидарова: „Ще съдя тези, които петнят името ми. С Михаил Младжов сме в прекрасни отношения”

Азис: Прецакан съм

Божидара Бакалова: „Време ми е за дете, но картите са в ръцете на бог”

Николай Бареков на изповед пред Росен Петров