Актуално В програмата

Прости въпроси и шокиращи отговори в петия премиерен сезон на „Какво ядем?“

Добави коментар

Новите епизоди вървят по bTV Lady, всеки делничен ден от 14:30 ч.

Джими Дохърти, Кейт Куилтън и Мат Тебът се завръщат за петия премиерен сезон на „Какво ядем?“ по bTV Lady, всеки делничен ден от 14:30 ч. Изпълнени с пътешествия около света, новите епизоди търсят отговори на някои от най-необичайните, заинтригуващи и изненадващи въпроси, свързани с храната, която консумираме всеки ден.

 

Добави описание

 

Петият сезон ще разкрие дали енергийните напитки наистина дават енергия? Как се прави „автентична“ италианска паста с натискането на един бутон и как да разпознаем „прясното“ месо, стояло в хладилник три години…

 

Добави описание

 

„Какво ядем?“ ще заведе зрителите в джунгла от числа и факти, за да разкрие още: Колко ще ми струва една кола? Как да разберем какво пише в сметката ми за тока? Каква е цената на смъртта? Можем ли да отгледаме пиле до размера на коледна пуйка? Повече месо или повече вода има в шунката? Трябва ли да спрем да ядем храните с глутен?

 

Добави описание

 

Въпросите понякога ще са прости и смешни, но отговорите винаги ще са шокиращи и провокиращи, обещават авторите на документалната поредица. Зареден с голяма доза чувство за хумор, отборът от разследващи репортери ще търси икономическите мотиви на хората и компаниите, докато експерт счетоводител ще обработва информацията и ще калкулира истинската цена на нещата. 

 

Добави описание


„Какво ядем?“ е едно от шестте премиерни заглавия, с които през януари романтичният канал в семейството на bTV Media Group отбелязва своя шести рожден ден.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Какво ядем

„Какво ядем”, новото предаване по bTV Lady

Още за добавките в храната в „Какво ядем”