Сериали Eкшън

Проходът | The Passage (2019)

Добави коментар

В смразяващия трилър „Проходът“ по едноименната бестселър трилогия участват звездата Марк-Пол Госелар и младата актриса Саная Сидни

„Проходът“ ще бъде излъчван премиерно по   FOX от 11 февруари 2019, понеделник, в 22 часа. Сериалът, базиран на едноименната бестселър трилогия на Джъстин Кронин и по сценарий на Лиз Хелдънс („Светлините на стадиона“), представлява завладяваща екшън-драма.

Начело на продукцията са Лиз Хелдънс, носителя на награда „Еми“ и номинации за „Оскар“ и „Златен глобус“ Ридли Скот („Марсианецът“, „Гладиатор“) и сценариста и режисьор Мат Рийвс („Зората на планетата на маймуните“, „Чудовищно“).

Проходът | The Passage (2019)

„Проходът“ разказва за  проекта „Ной“ – тайна медицинска лаборатория, в която учени експериментират с опасен вирус, който има потенциала или да се превърне в лек за всички болести, или да унищожи човешката раса. Когато избират младо момиче (Саная Сидни, „Прегради“, „Скрити числа“) за обект на теста, федерален агент (Марк-Пол Госелар, „Игрище“) е изпратен да я прибере, но в последствие се превръща в неин закрилник, твърдо решен да я защити на всяка цена – дори когато проектът „Ной“ заплашва да отприщи невъобразим апокалипсис.

Проходът | The Passage (2019)

„ В „Проходът“ перфектно са балансирани вълнуващата опасност и искрената драма.“ – каза Весела Димитрова, Програмен директор на Fox Networks Group за Балканите. „От една страна  виждаме пагубен и силно инфекциозен вирус, който представлява реална заплаха за цялото човечество, а от друга – една изключително чиста и силна връзка, която стои в ядрото на сериала. „Проходът“  предлага по нещо за всеки и сме особено развълнувани, че можем да споделим с феновете на FOX този разтърсващ свят, вдъхновен от въображението на бестселър автора Джъстин Кронин.“

Проходът | The Passage (2019)

В сериала участват и звезди като Джейми Макшейн („Бош“, Bloodline, „Синове на анархията“), Каролин Шикези („Хрониките на Шанара“), Еманюел Шрики („Антураж“, „Предумишлено убийство“), Бриан Хауи („Екзорсистът“), Маккинли Белчър III („Озарк“, Mercy Street), Хенри Йън Кюсик („Изгубени“) и Винсънт Пиаца („Престъпна империя“ и „Спаси ме“).

Проходът | The Passage (2019)

„Проходът“ е продуциран от 20th Century Fox Television. Сериалът е написан от Лиз Хелдънс. Хелдънс, Мат Рийвс, Ридли Скот, Дейвид Зъкър, Адам Касан и Джейсън Енслър са изпълнителни продуценти. Маркос Сига е изпълнителен продуцент на пилотния епизод и заедно с Енслър режисира премиерата на сериала.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Проходът