Актуално Други

Програма за култура гостува по МСАТ

Добави коментар

От 1 декември всеки ден от 11.30 ч. ТВарт ще представи най-доброто от своята продукция.

Телевизия ТВарт, в която намират място изобразително изкуство, културни събития и музеи, туристически забележителности и екзотични пътешествия, чрез програмата на МСАТ влизат в дома на всяко българко семейство у нас и зад граница. От 1 декември всеки ден от 11.30 ч. ТВарт ще представи най-доброто от своята продукция.

Стилиян Иванов

В рамките на 100-секундни видеоклипове зрителите могат да видят интересни места, събития и обекти от цял свят - фотография, анимация, архитектура, склуптора, графика, живопис, етнография, мода, дизайн, хотели... Без дикторски текст и авторски коментари е представено част от класическото и съвременно изкуство на Индия, Египет, Сирия, Турция, Гърция, Италия, Малта, Испания, Холандия, Швейцария, Германия, Великобритания и разбирасе - България.

В сряда ТВарт показва Националната художествена галерия в София, а авторът на филмите Стилиян Иванов обещава на зрителите повече за най-новите изложби  от големите галерии, както и уникални кадри заснети от операторите на ТВарт от световни музеи. В четвъртък в 11.30 ч. зрителите ще се запознаят  с многоликия Мумбай, а в петък ще надникнат в някои от най-пазените трезори на културни цености по света.

Стилиян Иванов

През месец декември програмата на ТВарт ще стартира и по кабелните мрежи, където ценителите на изкуството ще могат да се радват на 24 часова разширена програма, както и да откриват непознати туристически дестинации.

Телевизията за туризъм и култура е ръководена от режисьорът Стилиян Иванов, заедно с екип от  оператори,  музиканти, монтажисти и фотограф, които подготвят изцяло авторска програма от месец май тази година, а самият старт на телелевизията бе даден на 24 май.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър