Актуално В програмата

Проф. Юлиан Вучков: Не, няма да ставам баща!

Добави коментар

Проф. Юлиан Вучков категорично отрече в студиото на „Гореща точка“ на TV7, че ще става баща.
Проф. Юлиан Вучков: Не, няма да ставам баща!Проф. Юлиан Вучков категорично отрече в студиото на „Гореща точка“ на TV7, че ще става баща. Въпросът относно появилите информации за подобна възможност му беше зададен от Мис България 2011 – Ваня Пенева, която днес партнира във воденето на предаването на Николай Бареков. Журналистът разказа, че появилата се във в-к Уикенд информация била една шега на журналистката! Професорът обаче се обяви горещо „за“ метода ин витро, тъй като, според него, това би помогнало за увеличаването на положителния естествен прираст в България.

В характерния стил на популярния телевизионен водещ, проф. Юлиан Вучков направи безпощаден разбор на политическата ситуация и политиците у нас. „Нищо не е нормално и сериозно в нашата държава“, отсече телевизионният водещ. Той определи като абсурд, че можеш да седнеш, почти без никаква кампания и контакт с хората, в креслото на държавен глава. Според професора, през последните 20 години, партиите предлагат два вида хора за поста Президент – бивши провалени и вредни политици, както и анонимници. По този повод той запита: „Кой е Румен Христов?“.

Проф. Юлиан Вучков: Не, няма да ставам баща!

„Меглена Кунева е една недоразумение“, допълни проф. Вучков. Той отправи и остра критика към вчерашния гост на „Гореща точка“ и евентуален кандидат-президент на БСП Георги Гергов. „Каква е неговата култура, за да бъде президент?“, се запита професорът и попита как точно този човек е натрупал парите си. „Панаирът, ЦУМ – това са скъпи неща. От свинете ли е натрупал Георги Гергов тези пари?“, запита популярният телевизионен водещ.

Проф. Юлиан Вучков: Не, няма да ставам баща!


Проф. Юлиан Вучков не спести и критиката си към президента Георги Първанов. Той го обвини, че движи компроматните войни у нас. Другите грехове на Първанов, според професора, били близостта му до кредитните милионери, както и че е създал „разбойническата Тройна коалиция“.

Според проф. Вучков е изключено Бойко Борисов да участва в президентската надпревара. „Без него, правителството ще се срине. Само той го крепи!“, подкрепи доводите си популярният журналист. Професорът смята още, че премиерът печели от факта, че има интуицията на Живков и имитира положителните му характеристики успешно.

  Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Гореща точка , проф. Юлиан Вучков

Ива Николова сменя Бареков в "Гореща точка" по ТВ7

Публицистичните предавания на TV7 се завръщат в ефир от 10 септември 2012

Проф. Юлиан Вучков свалил жена си с геврек

Гореща точка по TV7 отново изпревари конкуренцията

Бойко Борисов в Гореща точка по ТV7, сряда 27 юли в 08:00ч.