Актуално В програмата

Призрачна събота

Добави коментар

Изживейте най-големия страх в живота си с една вечер на призрачни събития в „Къщи с призраци” и „Лов на призраци” по Zone Reality.

Подгответе се да изживеете най-големия страх в живота си с една вечер на призрачни събития в „Къщи с призраци” и „Лов на призраци” по Zone Reality.

Призрачна събота

Камерите разкриват призрачните случки в живота на няколко уплашени семейства – прекалено изплашени, за да живеят в собствения си дом.

За да им помогнат да открият какво се крие зад случките с духове, продуцентите изпращат експерти – известен медиум, изследовател на паранормални явления и професор по парапсихология.

Те ще се установят в домовете на семействата в продължение на 48 часа в опит да открият какво точно се случва там и да разберат дали могат да им помогнат да се освободят от ужасяващите духове.

Трима смелчаци Майкъл Халоус, Брад Хилс и Каролин Тейлър ще загърбят страховете си, докато изследват местата, обитавани от духове в Нова Зеландия в „Лов на призраци”.

Призрачна събота

Екипът на „Лов на призраци” използва комбинация от технологични приспособления и старомодна проява на храброст в търсенето на паранормални явления. Те ще изследват няколко призрачни места, сред които изоставена психиатрична клиника, хотел „Пещерите на Вайтомо”, дома Рикартън в Кристчърч, „Vulcan Hotel” в Сейнт Бейтънс, „St James Theatre” в Уелингтън и „Kinder House” в Парнъл.

30 август, събота, 21:10 – 00:40, Zone Reality

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Лов на призраци , Къщи с призраци

СПЕЦИАЛНИ УИКЕНДИ: Свърталища на духове в неделя вечер

Специално събитие: Къщи с призраци