Актуално В програмата

Приятелства и предателства в новите епизоди на „С река на сърцето“

Добави коментар

Все по-динамични и напрегнати ще бъдат ситуациите, с които ще се сблъскат героите в новите епизоди на семейната сага „С река на сърцето“ тази седмица по NOVA.

Вяра (Луиза Григорова-Макариев) решава да изостави миналото си на драгажната баржа и да започне нов живот в имението на баща си. Избор, който ще се окаже труден не само за нея, но и за нейната близка приятелка Петя (Цветина Петрова). Изпитанията обаче връхлитат Вяра още в първите дни след голямата промяна, а в основата на всичко стои сръбският мафиот Зоран Васович (Игор Ангелов), който ще я подложи на редица тестове, за да провери дали и в каква степен е готова да предаде брат си Борис (Александър Димов) и винарната.

Междувременно в другия край на града Петър (Александър Сано) и Боряна (Йоанна-Изабелла Върбанова) са изправени пред предизвикателството да живеят заедно. Това трудно и за двамата съжителство ще отвори стари рани и ще отключи много спомени. В същото време Петър не спира да търси сърбина, за да довърши започнатото. Търсенето го отвежда при стар познайник, но ново съобщение от Зоран ще преобърне хода на историята.

Текст от potv.bg

В близкия манастир ситуацията за Лазар (Христо Петков) се заплита все повече, след като вниманието на медиите е привлечено от анонимен сигнал, свързан с изчезналите пари от дарителската каса. В същото време Нектарий (Леарт Докле) става все по-близък с Невена Тополска (Мартина Апостолова) и ѝ разкрива цялата истина за нямото момиче. Открито тяло край реката обаче ще насочи вниманието на Тополска в съвсем нова посока.

Извън града Коко (Матьо Горанов) и Христо (Никола Додов) се отправят на пътешествие, което ще ги сближи още повече и ще разкрие още тайни от миналото на семейството на Вяра и Димитър.

Не пропускайте да разберете какви предизвикателства очакват още героите в семейната сага „С река на сърцето“ тази седмица от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: С река на сърцето

В очакване на големия финал със саундтрака на сериалa „С река на сърцето“

Нажежаващо напрежение и дългоочаквани разкрития в 
„С река на сърцето“

Крайно напрежение и откровени моменти в „С река на сърцето“

Критични и взривоопасни ситуации предстоят за героите на „С река на сърцето“

Напрежението се покачва в „С река на сърцето“