Филми Романтични

Принцът на приливите

Добави коментар

Със 7 номинации за „Оскар”, сред които за най-добър филм и най-добър актьор, „Принцът на приливите” е режисиран от Барбра Стрейзанд, която изпълнява и ролята на Сюзан Лоуенстийн, нюйоркска психиатърка.

The Prince of Tides, 1991 / САЩ
Романтична драма

Режисьор: БАРБРА СТРЕЙЗЪНД
В ролите: Ник Нолти, Барбра Стрейзанд, Кейт Нелигън, Джордж Карлин, Линдзи Рей и др.

Със 7 номинации за „Оскар”, сред които за най-добър филм и най-добър актьор, „Принцът на приливите” е режисиран от Барбра Стрейзанд, която изпълнява и ролята на Сюзан Лоуенстийн, нюйоркска психиатърка, която се опитва да помогне на писателка, склонна към самоубийство, като възстановява семейната ѝ история с помощта на нейния брат-близнак, безработния футболен треньор Том Уинго (Ник Нолти).

Поразен от същите сили, разрушили желанието за живот на сестра му, Том започва болезнено пътуване към отдавна забравени спомени, като се стреми към собственото си спасение, както и това на сестра си.

Същевременно Том дава смелост на д-р Лоуенстийн да преразгледа отношенията си със своя съпруг. Тези двама души от различни светове се изправят лице в лице с болката си и правят изненадващи открития един за друг.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Принцът на приливите