Актуално Други

Приключиха кастингите за Къртицата 2: Разтърсване по ТВ7

Добави коментар

10 000 се записаха за участие, 3000 минаха “цедката” и бяха допуснати до живо събеседване, 50 са в полуфиналната листа, 12 от тях ще видим в шоуто, където те ще се състезават заедно с 6 ВИП участници.

10 000 се записаха за участие, 3000 минаха “цедката”  и бяха допуснати до живо събеседване, 50 са в полуфиналната листа,  12 от тях ще видим в шоуто, където те ще се състезават заедно с 6 ВИП участници.

“Чувствахме се като в кастинг за холивудска продукция, рядко сме виждали на едно място толкова красиви и подготвени млади хора” – споделят  психолога на шоуто Ани Владимирова и главния редактор Ники Николов 

Сред класиралите се в  петдесетицата  има дама с IQ 147, оперен певец, бивш състезател от националния отбор по волейбол, активист от Грийн пийс, собственичка на ресторант в Германия с хомесексуална ориентация, дизайнер, зъболекари и юристи, тоест все хора, които имат профил на ВИП играчи.

“Кастингите за втория сезон на КЪРТИЦАТА се отличават рязко от всички останали, в които сме участвали”, твърдят Ани Владимирова и  Ники Николов, които имат зад гърба си над 10 кастинги за риалити формати.

Първата фрапираща разлика е изключително високия коефициент за интелигентност на участниците. Във втория сезон на КЪРТИЦАТА ще видим състезател с IQ 147, което е много над средното ниво, а и повечето от явилите се са с висока интелигентност, предприемачески дух, изявено чувство за хумор и висше образование.

Втората разлика е, че почти отсъстват тъй наречените “фрийкове”, тоест хора, които са очевидно неподходящи за формата и будят съжаление или усмивки сред екипа, който трябва да ги избере.

Във втория сезон на КЪРТИЦАТА зрителите ще могат да видят в ефира на ТV7 една “извадка” участници, която до момента не е попадала в риалити формати в България и не е представителна.

Повечето от участниците са на възраст между 23 и 30 години, имат стабилна и престижна работа,  красив външен вид, много добра физическа и психическа подготовка и очевидно са амбицирани да влязат в шоуто и да играят за победа.

“Този сезон фокусът на КЪРТИЦАТА 2 ще бъде екстремно във всяко едно отношение – физическо, психическо и интелектуално  - състезание между изключително подготвени и интересни хора, които ще дадат съвсем друг облик на предаването” – категоричен е Ники Николов.

Звезди в КЪРТИЦАТА 2 ще има, тяхната висока класа е запазена марка за ефира на ТV7,  но те ще влязат в тежка схватка с участниците, избрани с кастинг, защото повечето от тях имат потенциал изключително бързо да се превърнат в  любимци на публиката.

Голяма част се явяват за първи път на кастинг за риалити формат и твърдят, че точно КЪРТИЦАТА 2 е шоуто, в което искат да се състезават. Привлича ги изпитанието, адреналина, съчетанието от физически и интелектуални предизвикателства, както и възможността да “презаредят” и да продължат живота си, натрупали различен от досегашния опит. Те са готови да “замразят” кариерите си за 3 месеца, защото вярват, че КЪРТИЦАТА е формат, който предлага 100% авантюра на участниците и  няма да ги изложи пред очите на публиката.

Разбира се, като на всеки кастинг, не липсват и екстремисти, които в името на това да спечелят място в шоуто са готови на всичко. Небезизвестният Митьо Крика, който се яви като редови участник,  си донесе на кастинга специална порода мадагаскарски хлебарки и буквално схруска главата на една от тях пред смаяния екип на шоуто, а следващите двама участници изядоха останалите хлебарки цели.

Подготовката на шоуто е в разгара си, до седмица ще са известни и финалните ВИП участници и ще е готова базата, в която ще се провеждат състезанията.

Очаквайте КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване съвсем скоро в ефира на ТV7!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Къртицата

ММА боецът Георги Стоянов е големия победител в Къртицата 2: Разтърсване

Големият финал на Къртицата е тази вечер

Ивайла Бакалова ли е Къртицата?

Страстна среща между Александър Сано и любимата му Нели в Къртицата 2

Евгени Иванов – Пушката е първият сигурен финалист в Къртицата 2