Актуално Какво ще се случи...

"Приказката за деветте опашки", епизод 4 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 4 на корейския сериал "Приказката за деветте опашки", който може да гледате от 22:30 ч. на 12 октомври 2021 по bTV Lady.

Йон и Джи-А претърсват селото и разбират, че е напълно безлюдно. Долу на брега те откриват множество мъртви птици и зловещи бамбукови пръти, стърчащи от земята. Тази импровизирана пътека изглежда така, сякаш е била оформена за Краля на драконите. Още по-тревожно е, че нито един от часовниците им не работи.

В Службата за имиграция на отвъдното Талуипа информира Хьон Ейонг за ситуацията с имагото. Той е скрит от погледа ѝ, което предполага, че са използвани талисмани. Въпреки настояването на Хьон Евйонг, Талуипа настоява да не се казва на Йон. Тя се чуди дали това е причината да не може да види бъдещето на Йон.

На острова Пьонг-хи споделя, че е чула бебешки плач в 2:40 ч. Тя е сигурна в часа, тъй като всички часовници са спрели. Джи-А разбира, че дори нейният часовник е спрял. Йон стига до заключението, че нещо е влязло в техния свят по времето, когато се отварят вратите между световете

На друго място Ю-Ри празнува рождения си ден, но родителите ѝ започват да поставят под въпрос спомените си. Ю-Ри удря с юмрук по масата и им казва да забравят. Ранг се появява при Ю-Ри тъкмо навреме, за да я спре да убие на фалшивия си баща.

След като се връщат в Сеул, Йон купува на Джи-А нов телефон, тъй като Ранг е откраднал нейния. Той я предупреждава да не отговаря на номера, които не познава. Джи-А иска номера му, който той дава след известно колебание.

Този текст е копиран от pоTV.bg

Ранг се среща с Йон. Йон иска да разбере за нечовешкото същество на острова, но Ранг предпочита да си играе с него. Йон твърди, че той е убил имагото, но Ранг контрира, че Йон не определя живота и смъртта. Казва със сигурност, че и този път А-реум няма да живее дълго. Двамата се поглеждат през масата.

На друго място Джи-А размишлява за изчезналите селяни с детектив Бек. Тя го сравнява с мистериозното изчезване през 1590 г. на цяла колония от остров Роанок край бреговете на Северна Каролина.

Йон и Ранг разговарят на върха на хеликоптерна площадка и Йон се чуди какво е накарало Ранг да стане такъв. Връщаме се в миналото, където Ранг унищожава цяло село, пълно с невинни хора. Йон извиква името му и Ранг се обръща към него учудено със сълзи на очи. Той тича и го прегръща, плачейки с облекчение, че Йон е жив, и възкликвайки колко му е липсвал. Йон го гали по косата и му казва, че го е търсел, но не е могъл да го намери. Ранг обяснява, че хората са подпалили планината, така че той не е могъл да чака там. Йон го пита дали затова е убил тези невинни хора. Ранг разсъждава с усмивка, че животът за тях така или иначе е бил ад, и се смее, че са го молили да ги пощади. Йон наблюдава с тъга в какво се е превърнал малкият му брат, който някога не е можел да подмине ранено животно. Ранг казва, че заедно трябва да дадат урок на тези хора. Йон се просълзява и казва на Ранг да вземе меча си. Той има заповед от боговете на отвъдния свят. Сълзите падат, когато Йон извиква меча си и обявява смъртната присъда на Ранг за убийството на невинни. Ранг е толкова наранен и смаян, че дори не помръдва, за да се предпази от меча на Йон. От тук започва тяхната вражда.

Този текст е копиран от pоTV.bg

В настоящето Йон и Ранг се карат. Ранг яростно настоява, че ако иска, може да убие Йон, но предпочита да види лицето на Йон, когато А-реум отново умре. Йон гледа малкия си брат без значение как се държи, това не е истинският му аз.

Междувременно Джи-А започва да разследва и научава, че 41-те селяни на острова нямат семейство. Още по-странно е, че всички те са пристигнали на острова през 1950 г. в един и същи ден с една и съща лодка.

В "Булката на охлюва" Хьон Ейонг предупреждава Шин-джу никога да не се омъжва и настоява Хе-джа никога да не се омъжва повторно. Той споделя своята история и тази на Талуипа. След като го вижда да се къпе и се влюбва, тя го отвлича и му дава възможност избере. Да спи и да се ожени за нея или да бъде изпратен в ада.

Междувременно Талуипа се кара на Йон за това, че е убил човек, но той е готов за каквото и да е наказание. Тя го пита дали е било заради А-реум. Йон е почти сигурен, че Джи-А е А-реум, но тя няма мънистото. Талуипа му казва, че греши.

Йон и Джи-А вечерят заедно. През цялата вечер Джи-А му напомня за А-реум. Джи-А смята, че храната не е достатъчно добра благодарност за това, че е спасил живота ѝ, но не може да измисли друг начин да му благодари. Йон казва, че за него това е достатъчно, което я кара да се усмихне. По-късно Йон отбелязва, че Джи-А не се е преместила след загубата на родителите си. Тя обяснява, че е трудно да се преместиш, когато се надяваш някой да се върне у дома. Йон разсъждава, че сигурно е била самотна там. Джи-А се чуди дали е можела да ги забрави по-лесно, ако са били по-лоши хора.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg

Ранг се среща със своя сътрудник - човекът, на когото е дал плачещото бебе - който му благодари за помощта на острова. Ранг му маха с ръка, тъй като той е бил този, който е спасил Ранг, след като Йон едва не го е убил. На пръста на мъжа се появява огнена лента и той казва, че това е съдбата. Ранг пита за бебето. Той е впечатлен от твърдостта на мъжа, който е служил 600 години, удължавайки нормалния си човешки живот. Изглежда, че мъжът планира да отгледа бебето като част от техния план. Ранг не може да дочака деня, в който Йон ще гледа как любовта на живота му умира отново.

Джи-А присъства на погребението на майката на Сае-ром и утешава скърбящата си колежка. Междувременно Йон слуша как Талуипа прочита присъдата му. Като се вземе предвид колко хора е спасил, той е осъден на седемдневен изпитателен срок в ада. Уговорката е, че през това време той трябва да бъде обикновен човек, за да изпита болката. Докато го няма, Ранг се появява на погребението. Той заплашва да убие Сае-ром, ако Джи-А не седне с него. Тя спокойно сяда. Той я пита дали се страхува от него. Тя отговаря:

"Страхувам се. Знам, че мъж с комплекс за малоценност е като бомба със закъснител".

Ранг ѝ казва истината за А-реум. Ранг споделя, че Йон вярва, че Джи-А е преродената му първа любов. Ето защо той е убил шамана въпреки последствията. Очите на Джи-А се изпълват със страх, когато тя пита къде е Йон сега.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg

Джи-А се опитва да се обади на Йон, но без резултат. Докато върви по коридора, всички светлини угасват. Пред нея се появяват две малки момиченца и я питат дали е видяла баща им. Виждаме погребалните им портрети в близката стая. Джае-хуан се приближава и когато Джи-А се обръща, момичетата вече ги няма. Тя и Джае-хуан се разделят на паркинга, където Джи-а разбира, че амулетите са изпаднали от скъсаната торба. Внезапно шалът на Джиа-А започва да я задушава. Момичетата се кикотят, докато дърпат краищата му, увивайки го все по-плътно около врата ѝ. Тя пада на земята в безсъзнание. Джае-хуан я вижда да припада и я вика по име.

Йон усеща, че Джи-А е в беда, и вика Талуипа. За да ускори наказанието си, Йон е отведен в подземния свят на ножовете и му е казано да премине през коварен мост. Докато върви, от всички посоки към него се изсипват ножове, които го нарязват.

Междувременно Джи-А се събужда премръзнал и треперещ. За щастие Джае-хуан е наблизо, за да ѝ помогне, след като тя припада пред погребението. Оказва се, че погребалното бюро е било детско гробище. Само че тя забелязва, че Джае-хуан държи книгата с главата надолу и разбира, че все още не е в безопасност. Сестрите близначки се връщат и я молят да се откаже от тялото си.

Момичетата преследват Джи-А до покрива. Сега тя в преследвана от орда от деца, които искат да откраднат тялото ѝ. На моста Йон си мисли за Джи-А, която казва, че ще го защити, и за това как А-реум е казала, че е спазила обещанието си да го защити, докато е умирала. Йон се появява в последната секунда, за да спаси Джи-А , с порезни рани и драскотини по цялото тяло. Джи-А вижда, че е ранен, и се втурва към него. Тя плаче и моли изпадналия в безсъзнание Йон да не умира заради нея. Една сълза пада и се появява мънистото на лисица. Йон се събужда и открива, че златният блясък я осветява.

"Намерих те", казва той.

Виждаме откраднатото бебе, все още покрито с талисмани. Йон избърсва сълзите на Джи-А и казва, че я е чакал.

Гледайте корейския сериал „Приказката за деветте опашки“ всеки делничен ден от 22:30 ч. по bTV Lady.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Приказката за деветте опашки

“Приказката за деветте опашки”, епизод 10 какво ще се случи?

“Приказката за деветте опашки”, епизод 9 какво ще се случи?

“Приказката за деветте опашки”, епизод 8 какво ще се случи?

“Приказката за деветте опашки”, епизод 7 какво ще се случи?

“Приказката за деветте опашки”, епизод 6 какво ще се случи?