Актуално Какво ще се случи...

“Приказката за деветте опашки”, епизод 3 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 3 на корейския сериал "Приказката за деветте опашки", който може да гледате от 22:30 ч. на 11 октомври 2021 по bTV Lady.

Връщаме се с 12 часа назад, за да видим един от рибарите, който отчаяно пие вода. Той прибягва до пиене от тоалетната, но изведнъж започва да се дави. Ранг изважда от морето сламена кукла с йероглиф за "смърт" и снимка на мъжа.

По-късно Джи-А преглежда тялото. Към мистериозността на удавянето му в тоалетната се прибавя и фактът, че той е бил на лодката, която се е преобърнала заедно с бащата на Пьонг-хи. Йон влиза и се оплаква от миризма на развалена риба, като намира кичур коса, хванат в ръката на мъжа. Отвратен, той я подава на Джи-А и отбелязва, че мирише като одеялото на Пьонг-хи. Пьонг-хи седи до водата и убожда пръста си, като капки кръв попадат върху две от онези сламени фигурки на смъртта и снимка на тримата оцелели от преобърнатата лодка. Когато Джи-А показва на Йон статията за оцелелите, той предполага, че всички те ще умрат.

Тъй като оцелелите са убити един по един, Джин-Шик се опитва да се спаси, като се скрива в една палатка. Само че зловещият глас на господин Сео го вика навън, където той вижда безглавия труп и бяга.

Другият рибар отчаяно се тъпче с храна и започва да се дави. Йон нахлува в къщата му и изтръгва от него ножа, който е грабнал. Йон заплашва да му счупи пръстите един по един, ако не му каже какво се е случило на онази лодка. Мъжът обяснява, че се е разразила буря и бащата на Пьонг-хи се е удавил. Останалите трима са били в морето, но той не може да си спомни какво се е случило след това. Преди Йон да направи нещо, Джи-А казва, че сигурно е било ужасно да чакаш на сала 28 дни, за да бъдеш спасен. Виждаме мъжете, които са близо до смъртта на сала. Те са гладували и са били дехидратирани. Бащата на Пьонг-хи се опитва да ги насърчи да живеят, а те се обръщат към него с опасен блясък в очите. Изглежда сякаш са го изяли. Джи-А и Йон стигат до същото заключение, а мъжът се разтреперва и многократно повтаря, че не го е направил. Само че ретроспекцията ни показва, че той и останалите наистина са го изяли. Той се смее по ненормален начин и насочва ножа си към Джи-А, наричайки я "месо".

Този текст е копиран от pоTV.bg

Йон го отблъсква и застава между него и Джи-А. Изведнъж мъжът започва да се задушава и пада на земята, мъртъв. Джи-А намира кичур коса в устата му. На друго място Ранг се приближава до Пьонг-хи и я пита как възнамерява да му се отплати.

В Службата за имиграция на отвъдното Талуипа гневно изисква да разбере кой се бърка в нейния списък. На древния ѝ компютър проблясва предупреждение, което показва, че в списъка липсва смъртен случай. И това не е първият път, когато това се случва.

Джи-А проверява дома на последния оцелял и забелязва картина на Кралят Дракон, която я ужасява. Другите оцелели са имали същата картина. Само че тази на стената - в сравнение с оригинала - няма крака и дракона изглежда като змия. Йон има лошо предчувствие за това и казва на Джи-А, че трябва да си тръгне.

Лий Ранг пристига пред странен кладенец, в който се крие зъл дух. Зъл дух, който се оказва враг на Йон.

Междувременно Джи-А кара Дже Хван да потърси информация за всички инциденти, случили се на острова, особено за странни смъртни случаи. Джи-А се среща с Пьонг-хи, която чете "Моби Дик". Умна, както винаги, Джи-А веднага разбира, че това не е тя, а Ранг се превръща обратно в себе си. Той пристъпва към нея, отбелязвайки с вълча усмивка, че тя е сама. Джи-А се подиграва на очевидния му избор на книга и предполага, че той е този, който е убил рибарите. Той знае, че тя търси родителите си, и твърди, че има всички отговори. Само че Джи-А осъзнава, че това би означавало, че ще му бъде длъжница и отказва. Той я оставя с предупреждение: да не се доверява прекалено много на Йон. Нещата няма да се развият добре за нея, ако Йон получи това, което иска.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.

Когато си тръгва, се появява Йон. Тя му разказва за предложението на Ранг и той изглежда самодоволен, когато тя признава, че му е отказала, защото вместо това е заложила на него. Джи-А не споменава за предупреждението на Ранг. По средата на разговора му се обажда Шин-Джу, след като е бил измамен... от лисица.

Джи-А получава обратно съобщение от станцията за историята на острова. Конкретните дати сочат, че лунният календар е замесен по някакъв начин. Точно преди да намерим отговора на този въпрос обаче, се връщаме във финалните моменти от предишния епизод, когато Лий Йон пристига и спасява Джи-А.

"Джи-А" му казва, че не е трябвало да спира лодката онзи ден. Йон не вярва, че тя е Ах-реум, тъй като няма неговото манисто. Тя се смее и казва, че той не знае нищо. И изведнъж тя отново е "Джи-А", без да си спомня какво се е случило току-що. Той ѝ крещи и я пита коя е тя. И двамата са объркани, когато тя отговаря, че е Джи-А. Появява се Ранг и започва да замеря двамата с камъни. Йон казва на Джи-А да бяга.

Докато те се бият, Джи-А бърза да се върне в селото и се натъква на жена, която познава родителите ѝ. Те се молели на Краля на драконите за лесно раждане, за да са сигурни, че детето им няма да се роди с усложнения. Само че това е лъжа, която Джи-А разбира, но за съжаление тамянът я кара да припадне.

В гората Ранг се смее, че е спечелил достатъчно време. Джи-А скоро ще е жертва. Той държи телефона ѝ, като се подиграва, че Йон не може да се свърже с нея. Йон се втурва да я търси, но вече не може да долови миризмата ѝ. Въпреки че е заклещен зад магическа линия, Ли Йон извиква силите си и пробива бариерата, за да спаси Джи-А.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg

Йон превързва ръката на Джи-А и я носи, когато тя не може да ходи. Тя го пита каква е била тази жена и той ѝ обяснява, че е била просто човек, който е искал да си удължи живота. Музиката се превръща в зловеща, докато се фокусираме върху кръвта на Джи-А, която оцветява кладенеца.

На друго място всички жители на селото се събират при кладенеца и внимателно надничат вътре. В ранните часове на сутринта Ранг предава плачещо бебе, увито в одеяло, покрито с талисмани, на мъж на плажа.

На сутринта Йон вижда, че Пьонг-хи куца, и предполага, че кракът ѝ е цената за отмъщението. Той я съветва да не проклина отново някого, тъй като това ще се върне върху нея. Джи-А се притичва и казва, че селяните са изчезнали. Тя и Йон се разхождат по празните улици в града, който сега прилича на призрачен.

Гледайте корейския сериал „Приказката за деветте опашки“ всеки делничен ден от 22:30 ч. по bTV Lady.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Приказката за деветте опашки

“Приказката за деветте опашки”, епизод 8 какво ще се случи?

“Приказката за деветте опашки”, епизод 7 какво ще се случи?

“Приказката за деветте опашки”, епизод 6 какво ще се случи?

"Приказката за деветте опашки", епизод 5 какво ще се случи?

"Приказката за деветте опашки", епизод 4 какво ще се случи?