Актуално Какво ще се случи...

"Приказката за деветте опашки", епизод 2 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 2 на корейския сериал "Приказката за деветте опашки", който може да гледате от 22:30 ч. на 8 октомври 2021 по bTV Lady.

Йон стои на върха на прекрасната планина Пекду, която е негово владение като бог на вятъра и дъжда. Един ден той се събужда и открива малко момиченце, което изглежда точно като Джи-А. Без да се смущава от неговата намръщеност, тя се представя с усмивка: А-реум. Това дете пораства и Йон се влюбва в нея. Двамата са щастливи, но тази любовна история има трагичен край. Някой е откраднал живота на А-реум и това я кара да изчезне. Той я моли да се прероди, обещавайки, че ще я намери отново, и ѝ дава златно мънисто.

През вековете е виждал няколко жени с лицето на Ах-реум, но нито една не е притежавала лисичето мънисто, което ѝ е дал. В настоящето Джи-А пробожда Ли Йон във врата със спринцовка. Когато се събужда, Йон се намира в апартамента на Джи-А. Той се съгласява да я изслуша, но ако не е доволен от обяснението ѝ, тя ще плати цена. Йон заплашително заявява, че ще й вземе окото, тъй като е видяла забранени неща и.. Тя се усмихва и му казва, че има сделка.

Лий Ранг пристига на погребение.

Джи-А признава, че си спомня Ли Йон преди 21 години. Той е единствената следа, която има, за да разбере какво се е случило с родителите ѝ. Йон я спасява, вярвайки, че момичето е преродената А-реум, но греши. Признавайки, че отчаяно се нуждае от истината, тя му показва флашката. планира да излъчи записа с него тази седмица, ако той не ѝ помогне. Той не е доволен от обяснението ѝ и верен на думата си, я ослепява в едно око с махване на ръка. Йон казва, че заплахите действат само от силните. Тя обещава да изтрие всичко, но по този начин ще означава, че той ѝ е длъжник.

Всичко по темата вижте в potv.bg

Обратно на погребението Ли Ранг е разпознат от мъж, когото преди това е срещнал при кладенеца с желания. Лий Ранг пожелава на по-големия си брат да страда до края на живота си. Междувременно този мъж си пожелава да се ожени, но родителите му не го одобряват. Ранг предлага да му помогне. На погребението Ранг го поздравява за това, че вече може да се ожени.

Вкъщи Джи-А гледа старо домашно видео, на което е с родителите си. След края му тя отива да изключи телевизора, но родителите ѝ изведнъж се взират право в камерата. Майка ѝ протяга нещо и го пуска през телевизора. То пада в краката на Джи-А. Тя го вдига и с писък открива череп в ръцете си. Джи-А се събужда.

По-късно същия ден Лий Йон иска да се срещне с Джи-А в ресторанта, който той посещава. Показва ѝ масата, която се оказва уединено място, далеч от останалите. Там Йон признава, че родителите ѝ не са мъртви. Това е достатъчно успокояваща новина за нея, която обаче е последвана от също толкова изненадващо разкритие - сред тях живеят множество лисици.

След храненето им Йон я оставя с тези бомбастични разкрития и се надява никога повече да не се срещнат. На път да се сбогуват, Джи-А получава обаждане от колежката си Сае-Ром, която е сънувала лош сън, за това, че майка ѝ умира. Като се има предвид, че и Дже Хван е имал също толкова зловещ сън, Ли Йон подслушва и подозира, че това е "заразен сън".

"Наистина ли искаш да видиш света, в който живеем?”
PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.

Въздъхвайки, той променя решението си и я оставя да види света, в който живее. Джи-А се връща на работа. Тя кара охранителя на офиса си да ѝ помогне да потърси някакво оборудване в едно от заключените студиа. След като влиза вътре, Джи-А изпуска на земята шепа монети. Очите на охранителя стават златисти, а кожата му сякаш гори отвътре. Йон се появява и се сражава с мъжа. Само че този човек се оказва булгасари - същество, което се храни с кошмари. Докато Джи-А гледа в шок, Йон ѝ казва да го последва.

На една лодка група рибари намират череп със странен метален зъб. На брега млада жена започва да ридае за баща си, научавайки, че черепът е него. Лий Ранг се появява усмихнат, предлагайки ѝ помощ.

Джи-А веднага започва да разследва случая, докато Ли Йон държи съществото заключено в хладилника си. Треперещ, то в крайна сметка се съгласява да помогне за намирането на Ранг. Йон внезапно се появява долу на брега, седнал срещу брат си. Двамата обсъждат миналото.

Йон обяснява неразположението на Ранг с липсата на обич . Това изтрива усмивката от лицето на Ранг, който казва, че за всичко е виновен Йон, защото е избрал някакво момиче и е изоставил планината. Йон казва:

"Прав си. Аз те изоставих."
PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.

Ранг изглежда на ръба да се разплаче. Йон се усмихва.

Не искаше ли да чуеш това?

Ранг му казва да се маха, преобръща масата и хваща Йон за реверите. Йон интересува от това дали Ранг знае къде е А-реум и си тръгва, докато Ранг се усмихва зловещо.

Джи-А и Ли Йон се отправят с лодка към остров, на който може би се намират търсените улики.

Кюн-Хий разговаря с Джи-А пред камерата и ѝ пуска последната гласова поща, която баща ѝ е оставил, преди да почине. Йон обаче се намесва и споделя, че бащата на Кюн-Хийe я е спасил от съдба, която може би е била предназначена за нея.

На друго място двойка рибари разговарят тихо край брега за Джин Шик. Не са го виждали от инцидента с мрежата и както скоро виждаме, той не е със здрав разум. Разтреперан, той се сгушва в ъгъла на стаята си.

Докато Ли Йон отчаяно се опитва да намери ментов сладолед, Джи-А се отправя към доковете, за да поговори с рибаря за това, което са намерили.

Джи-А отива да говори с рибарите, които омаловажават колко добре са познавали жертвата. Един от мъжете похотливо моли Джи-А да му налее едно питие, ако иска да говори с него. Тя налива, докато не прелива в скута му. Когато мъжът тръгва да я удря, Джи-А учтиво го пита дали може да се премести малко, за да може да го заснеме с камера.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг

Лий Йон я води -в мъртва гора, където научават повече за случилото се там. Едно момиче излиза и коленичи пред Йон, бившия господар на планината. Тя е духът, свързан с дървото на светилището. "Разрушителна" сила е дошла и е променила острова, оставяйки я сама след Корейската война. По заповед на Йон Джи-А отрязва въжето, което свързва духа с дървото. Духът благодари на Джи-А и отбелязва, че има връзка с гората. Йон поклаща глава на това. Тя казва на Джи-А , че ще намери първия си отговор на северната страна.

Обратно в града собственичката на ресторанта Бок Хье-Джа се прехласва по това колко романтична е Йон, но Шин-джу не смята, че цената, която Йон е платил, не е много романтична. Той се заклева да не рискува живота си заради любовта и вместо това да защитава Йон. Хье-джо нарича това също любов.

Същата нощ Йон наблюдава как Джи-А спи и отново проверява дали тя е А-реум. Тя се проваля. Въздъхва и преди да излезе навън, я завива. Заплахите на Ранг и предупрежденията на Талуипа поглъщат мислите му.

На сутринта Ли Йон поднася подарък на две от възрастните дами. За да го предаде обаче, тя принуждава дуото първо да говори с Джи-А. Оказва се, че човешката глава не е първият път, в който това се случва. На острова е имало четири страни смъртни случая от 1954 г. насам На фона на това Джи-А се отправя към гората. Тя следва разярения Джин-Шик, който се опитва да удари Джи-А с чук. За щастие Йон е там, за да блокира удара.

Ранг се обажда на Ю-ри и казва, че е в "къщата на призраците". Чуваме писъци и виждаме как един мъж се дави в тоалетна чиния, а друг сякаш се задушава. Изглежда, че Ранг е на острова.

В гората Йон лекува раната на Джи-А с някакви билки. Тя се оплаква, че ръцете му са твърде горещи, а кожата ѝ изглежда така, сякаш гори отвътре. По шията ѝ се издигат люспи. Джи-А го хваща за гърлото.

"Аз съм. Тази, която си чакал." Тя докосва лицето му и пита: "Защо ме уби?".

Гледайте корейския сериал „Приказката за деветте опашки“ всеки делничен ден от 22:30 ч. по bTV Lady.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Приказката за деветте опашки

“Приказката за деветте опашки”, епизод 8 какво ще се случи?

“Приказката за деветте опашки”, епизод 7 какво ще се случи?

“Приказката за деветте опашки”, епизод 6 какво ще се случи?

"Приказката за деветте опашки", епизод 5 какво ще се случи?

"Приказката за деветте опашки", епизод 4 какво ще се случи?