Спорт

Пряк свободен

Добави коментар

„Пряк свободен” е спортно предаване по ТВ7, което се излъчва всяка събота и неделя от 19.30 до 20 ч. с водещи Миляна Велева и Мартин Томанов.


Новото спортно предаване по ТВ7 „Пряк свободен”, стартира в събота,  20 ноември 2010г.

водещи Миляна Велева и Мартин Томанов


„Пряк свободен” е заглавието на новото спортно предаване, което ще стартира по националната ефирна телевизия ТВ7 този уикенд (20-21 ноември, 2010 г.). Предаването ще се излъчва всяка събота и неделя от 19.30 до 20 ч. с водещи Миляна Велева и Мартин Томанов, които ще водят на ротационен принцип.

В "Пряк свободен" ще се коментират най-горещите теми от изминалата седмица, ще се отразяват най-интересните новини от спортния живот по света и у нас и ще се осъществяват преки включвания от местата, на които се случват важни спортни събития.

В студиото на предаването ще има гости, които да коментират интересни спортни събития, а в специалната рубрика, посветена на популярни лица, ще се разкриват непознатите и любопитни страни от живота на известни спортисти.

„Предаването „Пряк свободен” ще има, както обзорен, така и развлекателен характер. Включването му в програмата на ТВ7 ни дава предимството пред останалите национални телевизии, които нямат спортни предавания, нито в този часови пояс, нито в двата дни от уикенда”, каза Миляна Велева, шеф на спортния отдел на ТВ7 и водещ на предаването „Пряк свободен”.

В пилотните две издания на новото спортно предаване по ТВ7 този уикенд зрителите ще могат да видят специално интервю със селекционера на футболните национали Лотар Матеус, както и с президента на сръбската футболна федерация Томислав Караджич.

Димитър Пенев и Емил Костадинов ще си спомнят отново датата 17-ти ноември, на която България побеждава Франция в епохален за българския футбол мач.

В рубриката, посветена на известни личности, ще видим децата на евродепутата Слави Бинев, които са сред най-големите ни спортни таланти. 
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Пряк свободен