Актуално В програмата

“През прокълнатите земи“ се завръща с трети сезон по AMC през пролетта на 2018 г.

Добави коментар

AMC пусна първите снимки от предстоящия трети сезон на своя сериал в областта на бойните изкуства “През прокълнатите земи“

AMC пусна първите снимки от предстоящия трети сезон на своя сериал в областта на бойните изкуства “През прокълнатите земи“/“Into the Badlands”, който в момента се снима в Дъблин, Ирландия, и ще се завърне на екран тази пролет.

 

Добави описание

 

Снимките показват отново познатите членове на актьорския състав Дениъл Ву („Tomb Raider“/ „Томб Райдър“) в ролята на Съни, Али Йоанидис (“Родители“/“Parenthood”) в ролята на Тилда и номинираната за „Най-добра актриса“ от Британски награди за независимо кино 2017 Емили Бийчъм („Дафне“/“Daphne“) в ролята на Вдовицата, както и двамата, обявени по-рано нови участници в сериала Лорен Тусен (“Оранжевото е новото черно“/“Orange is the New Black”) в ролята на Кресида и Бабу Сисей (“Guerilla”) в ролята на Пилгрим.
 
“През прокълнатите земи” е постапокалиптичен и визуално впечатляващ разказ за оцеляването и доминирането, чието действие се развива в бъдещо феодално общество. В САЩ вторият сезон на сериала беше отличен сред десетте най-добри сценарии на сериали, излъчвани по спонсорирани от реклами кабелни телевизии.

Добави описание

Сериалът ще се завърне със своя трети сезон през пролетта на 2018 година.

 

В третия сезон ще видим Съни (Ву) да живее извън системата, борейки се да осигури препитанието на малкия си син Хенри след неотдавнашната смърт на Вийл. Едва когато Хенри се заразява с тайнствена болест, Съни обединява силите си с Бейжи (Ник Фрост) и се завръща отново в Прокълнатите земи, където Вдовицата (Бийчъм) и Барон Чау (Елинър Мацура) продължават да водят изтощителна война, която е дестабилизирала целия регион. Лишена от подкрепата на Тилда (Йоанидис) и Уолдо (Стивън Ланг), Вдовицата е принудена да търси нови съюзници в лицето на Лидия (Орла Брейди) и Натаниъл Муун (Шърман Огъстъс) – бившият регент, когото Съни и Бейжи са лишили от властта му в сезон две. Но, когато в Прокълнатите земи пристига тайнственият номадски водач Пилгрим (Бабу Сисей) с мисията да възстанови Азра и да установи нова ера на “мир", старите врагове трябва да се съюзят, за да защитят Прокълнатите земи.

 

Добави описание


Освен Тусен и Сисей, новите попълнения на актьорския състав в този сезон включват Шърман Огъстъс (“Западен свят“/West World”) в ролята на Муун, Ела-Рей Смит (“Клика“/“Clique”) в ролята на Никс, Люис Тан (“Железният юмрук“/“Irom Fist”) в ролята на Гейъс и Дийн-Чарлс Чапман (“Игра на тронове“/“Game of Thrones”) в ролята на Кастор. Наред с Ву, Бийчъм и Йоанидис, в сериала се завръщат отново редовните участници Арамис Найт („Играта на Ендър“/“Ender’s Game“) в ролята на Ем Кей, Орла Брейди (“Експериментът“/“Fringe”) в ролята на Лидия и Ник Фрост („Шон от мъртвите“/“Shaun of the Dead“) в ролята на Бейжи.

 

Добави описание

„През прокълнатите земи“ е дело на изпълнителните продуценти, шоурънъри и сценаристи от AMC Studios Алфред Гох и Майлс Милър, номинираните за „Оскар“ изпълнителни продуценти Стейси Шер и Майкъл Шамберг, както и на Дейвид Добкин, Стивън Фунг, Майкъл Тейлър и Дениъл Ву.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: През прокълнати земи

Дългоочакваният финален сезон на “През прокълнати земи” започва на 25-ти март по AMC

Кулминационната развръзка на драмата в областта на бойните изкуства “През прокълнати земи” през март по AMC

Какво се случва с героите в сезон 2 на сериала „През прокълнати земи“

Алфред Гох и Майлс Милър за сериала „През прокълнати земи“