Актуално В програмата

През февруари зрителите на bTV Lady ще се впуснат „В търсене на любовта“

Добави коментар

В Месеца на любовта – февруари – ефирът на семейния канал bTV Lady ще бъде завладян от вълнуващи романтични емоции с епизодите на новия корейски сериал „В търсене на любовта“ (Discovery of Love).

16-серийната поредица, която тръгва на 7 февруари (вторник) и ще се излъчва всяка делнична вечер от 23:00 ч., обещава да грабне зрителите с неповторима житейска история, в която всеки от героите ще избере да послуша сърцето си в стремежа да изживее истинската любов.

Историята:

От около година дизайнерката Хан Йео-ръм (Чонг Ю-ми) излиза с пластичния хирург Нам Ха-джин (Сунг Джун). Двамата планират сватба, но на пръв поглед хармоничната им връзка внезапно е разтърсена от неочакваното завръщане на бившия приятел на Хан Йео-ръм – Канг Тае-ха (Ерик Мун). Той е изпълнителен директор на компания за интериорен дизайн – умен, уверен мъж, който винаги получава това, което иска.

Междувременно Нам Ха-джин се натъква на свободолюбивата Ан А-рим (Юн Джин-и). В нея той разпознава момичето, към което се е отнасял като към сестра, когато и двамата са били в сиропиталището, където са израснали. Неочакваният сблъсък с миналото кара и четиримата герои да преосмислят своята романтична нагласа, а това ги тласка към търсене на истинската любов.

Не пропускайте новия корейски сериал „В търсене на любовта“ – от 7 февруари, всяка делнична вечер от 23:00 ч. по bTV Lady и онлайн на VOYO!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: В търсене на любовта