Сериали Теленовели

Преуспелите г-н и г-жа Пелс

1 коментар

Преуспелите г-н и г-жа Пелс: Двамата водещи на най-популярна телевизия, Мартин Пелс и Сол Казенаве са образец на идеалната двойка : млади, красиви и преуспели, вдъхващи доверие, обичани от публика, рекламодатели и журналисти.
ТВ сериал, 160 еп., Аржентина, 2008

В гл. роли :
Майк Амигорена – Мартин Пелс/Гонсало Ечагуе
Карла Петерсон – Сол Казенаве
Андреа Бонели – Аманда
Уго Арана – Франко Андрада
Диего Рамос – Томас Андрада

Режисьор : Едуардо Рипари

Преуспелите г-н и г-жа Пелс

Двамата  водещи на най-популярна телевизия,  Мартин Пелс  и  Сол Казенаве са образец на идеалната двойка : млади, красиви и преуспели, вдъхващи доверие, обичани от публика,  рекламодатели и  журналисти. Те са по кориците на списанията, усмихват се от улични постери и мнението им по всякакви въпроси се чува по радиото.

Мартин и Сол се усмихват пред камерите, но когато останат сами, веднага изплуват истинските им чувства  един към друг : съперничество и озлобление. Защото двамата са идеалната двойка само пред хората, създадена от  собственика на телевизията Франко.

Преуспелите г-н и г-жа Пелс


Всъщност, Мартин от години е двойка с Томас, сина на Франко. Сол пък е половинка на Диего Планес,  от  новинарския екип,  мечтаещ да заеме мястото на Мартин както в личния , така и в професионалния живот.

По време на поредния скандал между Мартин и Франко, последният  блъска без да иска Мартин, който си удря главата в ръба на бюрото. Всички мислят, че Мартин е мъртъв, всъщност обаче той е в кома.

Преуспелите г-н и г-жа Пелс


Съдбата изпраща на отчаяния Франко спасителен пояс в лицето на Гонсало Ечагуе, бохем и  бивш актьор, който поразително прилича на Мартин. Притиснат от финансови затруднения, Гонсало е принуден  да  подпише  договор, с който се ангажира да играе ролята на  преуспелия г-н Пелс пред целия свят, дори пред съпругата му Сол.

Гонсало разбира, че животът на Мартин Пелс е пълен фарс, но трябва да продължи, защото е обвързан. Гонсало ще се привърже истински към Сол, която го мрази, защото го мисли за Мартин. Ще успее ли да спечели Сол и да ѝ докаже, че е честен и достоен за доверие човек? Ще се събуди ли истинският Пелс от дълбоката кома? Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Преуспелите г-н и г-жа Пелс