Сериали Криминални

Преследвана | Hunted

Добави коментар

Нова оригинална продукция на CINEMAX, от създателя на „Досиетата Х“ Франк Спотниц, шпионският трилър “Преследвана“ с премиера на 5 януари, всяка събота от 21:00 по CINEMAX
Нова оригинална продукция на CINEMAX, от създателя на „Досиетата Х“ Франк Спотниц, шпионският трилър “Преследвана“ с премиера на 5 януари, всяка събота от 21:00 по CINEMAX

Драматичната продукция в осем епизода „Преследвана“ / Hunted, третираща теми от света на международния шпионаж, е създадена от  сценариста и продуцент на „Досиетата Х“ Франк Спотниц. Номинираната за наградите „Златен глобус®“ Мелиса Джордж (за оригиналната HBO продукция In Treatment) е в ролята Сам Хънтър - високо квалифициран оперативен агент в елитната частна разузнавателна фирма „Бизентиъм“, която приключва мисия в Танжер, когато се опитват да я убият. Оцелявайки след опита за покушение, дирижиран вероятно от членовете на собствения ѝ екип, Сам се завръща на работа след година, но не знае на кого може да се довери.

ПреследванаСлед 15 годишно прекъсване, „Преследвана” е втората по ред оригинална продукция на CINEMAX, след номинираната за наградите „ЕМИ®” екшън-драма „Ответен удар“ /тази вечер е премиерата на втори сезон: от 4 януари, всеки петък от 21:35 по НВО/. Третата оригинална продукция на CINEMAX „Банши, щат Пенсилвания“, продуцирана от Алън Бол (създател на оригиналната HBO продукция „Истинска кръв“), ще има премиера в България по Cinemax през март 2013 г.

Премиерата на първите два епизода от съспенс продукцията „Преследвана” е по CINEMAX на 5 януари, събота от 21:00 / 22:00. Следващите епизоди ще бъдат излъчвани всяка събота от 21:00 по CINEMAX.

Актьорският състав на „Преследвана“ включва Мелиса Джордж, Адам Рейнър („Хоторн“, „Епохата на дракона: Изкуплението“), Стивън Дилейн (оригиналните HBO продукции Game Of Thrones и „Джон Адамс“), Стивън Кембъл Мур („Банковият обир“, „Класът на историците“), Адеуейл Акинуойе-Агбадже (оригиналната CINEMAX продукция „Ответен удар“ и „Изгубени“), Морвън Кристи („Потъването на Лакония“), Лекс Шрепнъл („Капитан Америка: Първият отмъстител“), Индира Варма (оригиналната HBO продукция „Рим“, „Жива мишена“), Дафер Л'Абидин („Сексът и градът 2“) и Патрик Малахайд (оригиналната НВО продукция „Пет дни“ и „Били Елиът“).

„Преследвана” е продуцирана от Kudos Film & Television („МИ-5“ и „Живот на Марс“) в асоциация с Big Light Productions за CINEMAX и BBC One. Създател на поредицата е Франк Спотниц. Режисьорският състав включва С. Дж. Кларксън (‚Живот на Марс“), Джеймс Стронг („Абатство Даунтън“), Олрик Райли („МИ-5“), Даниъл Пърсивал (коизпъкнителен продуцент на оригиналната CINEMAX продукция „Ответен удар“). Сценаристи на поредицата са Франк Спотниц (пет епизода), Саймън Алън, Смайта Бхайд, Крисчън Спъриър и Амира Ел-Немр. Изпълнителни продуценти са Франк Спотниц, Алисън Джаксън, Джейн Федърстоун и Стивън Гарет за Kudos Film & Television / Cinemax; Кристофър Еърд и Поли Хил са изпълнителни продуценти за BBC One, a Елиза Мелор е продуцент.

В премиерните епизоди:

ПРЕСЛЕДВАНА І, 1 ЕП. - НА ЛОВ
Премиера: 5 януари, събота от 21:00

Сам Хънтър – агент в елитната частна разузнавателна фирма „Бизентиъм“, приключва мисия в Танжер, когато се опитват да я убият. Без да знае кой седи зад покушението, тя изчезва, без да оставя следи, докато се възстанови от раните си и възвърне самообладанието си. Година по-късно Сам се връща на работа, с което изненадва колегите си, които остават усъмнени в отсъствието й. Сред тях е и Ейдън Марш – тайният ѝ любовник. Шефовете ѝ Рупърт Кийл и Дийкън Крейн също не са сигурни в нея, но имат нужда от способностите ѝ за нова мисия. Екипът прави план, според който Сам трябва да се внедри в семейството на милионера Джак Търнър – човек с криминално минало, чиито амбиции са в разрез с тези на клиент на  „Бизентиъм“.


ПРЕСЛЕДВАНА І, 2 ЕП. - ИЗОСТАВЕНИ
Премиера: 5 януари, събота от 22:00


Сам успява да влезе в семейството на Търнър като гувернантка на детето на сина му Стивън. Така екипът ѝ продължава тайно да документира активностите на Джак. Те знаят, че той участва в мултимиларден търг за язовир в Пакистан, но истинските му мотиви не са им известни. Междувременно членовете на екипа Зои Морган и Йън Фоукс проследяват куфарче, доставено до Търнър.


„Преследвана“ е по Cinemax, всяка събота от 21:00, от 5 януари 2013
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Преследвана