Актуално В програмата

Преслава: “Искам да си мой!”

Добави коментар

“Искам да си мой!” – така Преслава спечели първия мъж в своя отбор в „Гласът на България” Вижте кой е той във втория епизод на „Гласът на България” във вторник, 21:00 ч. по bTV


“Искам да си мой!” – така Преслава спечели първия мъж в своя отбор в „Гласът на България”

Преслава: “Искам да си мой!”
Вижте кой е той във втория епизод на „Гласът на България” във вторник, 21:00ч. по bTV

Вторник, 12 февруари, от 21:00 часа по bTV зрителите ще видят вторият епизод на вълнуващото музикално риалити „Гласът на България”. Един харизматичен изпълнител ще заплени всички треньори първо с топлия си тембър, а след това и с харизматичния си вид.

Преслава обаче ще бъде тази, която първа ще заяви: „Ще бъда кратка, точна и ясна! Искам да си мой!”. Кой е този талант зрителите ще видят във втория епизод на „Гласът на България” утре, точно в 21:00 по bTV.

Желанието да изберат най-добрия изпълнител ще накара треньорите да се конкурират истински помежду си. Те продължават да се доверяват най-вече на своя слух, защото в това шоу само гласът е този, който може да ги накара да натиснат бутона „Искам те”!

Какъв ценен съвет ще дадат Вики и Данчо Караджов  на притеснен участник и как Миро успява да измъкне много изпълнители под носа на останалите треньори? Един талантлив рок музикант ще направи напълно неочакван избор, а друг ще накара Миро да каже „Обичам те!”.

Всичко това и кои са следващите гласове, кандидати да станат част от шоуто, зрителите ще видят във втория епизод на „Гласът на България” във вторник, 12 февруари, от 21:00 ч. само по bTV.

 

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Гласът на България

Финалът на “Гласът на България” е тази неделя на живо от 20 ч. по bTV

6-мa финалисти стъпват на големия финал на “Гласът на България”

Полуфиналистите в „Гласът на България” със специален музикален поздрав

Последни крос битки в „Гласът на България“ тази неделя от 20 ч. по bTV

Започват крос битките в „Гласът на България“