Актуално В програмата

Преслава и Анелия за първи път в дует на сцената на „Гласът на България“

Добави коментар

Водеща на третия голям концерт заедно с Мартен Роберто ще бъде Петя Дикова – понеделник, 20:00 по bTV
Водеща на третия голям концерт заедно с Мартен Роберто ще бъде Петя Дикова – понеделник, 20:00 по bTV

„Гласът на България“

22 април, точно в 20:00 часа по bTV започва третият голям концерт на живо в най-обичаното музикално шоу „Гласът на България”. Дванадесет участника, по трима от отборите на Преслава, Вики, Данчо Караджов и Миро, се подготвят да стъпят за втори път на голямата сцена, за да докажат таланта си пред стотиците зрители в залата и милионите пред екрана.

Третият концерт ще предложи на публиката невероятно шоу, гост звезди, музиканти и много модерни балетни изпълнения. Специално за зрителите на „Гласът на България” две от най-популярните изпълнителки - треньорът в „Гласът на България” Преслава и Анелия ще запеят заедно в дует за първи път именно на сцената на музикалното състезание.

И докато актрисата Яна Маринова по същото време ще участва в постановката „Смях в залата” в „Театър Българска армия”, на Мартен и Петя Дикова, която ще заеме нейната роля само за този концерт, няма да им бъде никак смешно. Тяхна ще бъде задачата да представят един след друг младите таланти пред зрителите и да изискват докрай категоричното мнение и оценки на треньорите им.

Изпълнителят от всеки отбор, който по време на третия концерт събере най-висок зрителски вот, ще продължи напред в състезанието, а останалите двама ще застанат един срещу друг във вокален двубой, по време на специалния епизод на „Гласът нa България” във вторник.

Как са се подготвили участниците за второто си излизане на голямата сцена? Какво ще изпълнят Преслава и Анелия заедно в „Гласът на България” и към чие парче ще даде мощна подкрепа духовият оркестър „Братя Ангелови”? – всичко това зрителите ще видят утре, от 20:00 часа в третия голям концерт на живо в „Гласът на България” по bTV.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Гласът на България , Гласовете на България

Финалът на “Гласът на България” е тази неделя

​Участници от "Гласът на България" блестят в световната класация на The Voice

Нокаутите в „Гласът на България“ продължават с пълна сила

Предстоят последни страховити вокални битки в сезон 10 на „Гласът на България“

Истински музикални шамари в "Гласът на България"