Архив VIP Brother

Преразпределение на лагерите в къщата на VIP Brother

Добави коментар

Съквартирантите гледат номинациите на живо

Няколко седмици преди финала, най-известната Къща вече прилича на минно поле. Ежедневието и изолацията си казват думата и Съквартирантите преминават в режим всеки срещу всеки. Тази вечер ще видим как напрежението ескалира на нови фронтове.

Иво Танев

Иво Танев, който доскоро не беше сред конфликтните Съквартиранти и се грижеше безвъзмездно за изхранването на групата, изчерпа търпението си и поведе война на няколко фронта. Довечера ще видим острите реакции и рязката промяна в отношението на Иво към Светлана, както и прекия сблъсък на водещия с Люси. Трансформацията на Танев е толкова голяма, че няма и спомен от благия човек, който доскоро огласяше Къщата с песни. Единствена опора на Иво ще се окаже Джино и двамата ще обсъдят преразпределението на лагерите и най-големите си разочарования сред останалите.

Люси

Самият Джино, който безспорно е един от най-съобразителните Съквартиранти, ще надигне глас срещу липсата на съобразителност към него. Милионерският син ще влезе в словесен двубой с Катрин, а причината ще са разговорите в спалнята, докато той се опитва да спи. Катрин ще влезе в полезрението и на друг Съквартирант – закрилницата на слабите Ернестина. Тя ще посъветва Светлана да внимава с манекенката и ще заподозре негативно отношение към нея.

Всички сблъсъци и неприкрита неприязън неминуемо ще окажат отражение и върху номинациите. С големи усилия Съквартирантите успяха да детронират общия си враг Луна, сега е време редовното им предложение да бъде преосмислено. Новото разпределение на лагерите в Къщата ще доведе до неочаквани номинации, които Съквартирантите ще изгледат на живо заедно със зрителите. Какви ще бъдат реакциите им и кои звезди ще се окажат застрашени от изгонване, ще разберем тази вечер от 20 часа по Нова.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП БРАДЪР , VIP BROTHER

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза