Сериали Романтични

Моят живот | O Hayat Benim (2014)

3 коментара

„Моят живот” /O Hayat Benim/ поставя пред едно момиче изпитанията на трудна любов и невъзможно щастие, користни обстоятелства застрашават да отнемат шанса й за по-добър живот.

Година: 2014

Режисьор: Мерве Гиргин

Участват: Езги Асароглу, Керемджем, Синан Албайрак, Джерен Морай, Сюлейман Атанъсев, Аху Сунгур, Диидем Инселел, Йешим Джерен Бозоглу

Оригинално заглавие: O Hayat Benim (That is My Life)

„Моят живот” /O Hayat Benim/ поставя пред едно момиче изпитанията на трудна любов и невъзможно щастие, користни обстоятелства застрашават да отнемат шанса й за по-добър живот. Създателите на хитовия турски сериал са подготвили много силен сюжет, а спиращите дъха актьорски изпълнения ще развълнуват зрителите пред малкия екран.

Две млади жени израстват като сестри в семейство с оскъден начин на живот. Ефсун през целия си живот е завиждала на красивата си сестра Бахар. Когато тя разбира, че истинският баща на Бахар я търси, Ефсун решава да открадне шанса й да живее по-добър живот, като се преструва на „родна” дъщеря на богатата фамилия. Съдбата отново ще се опита да се усмихне на Бахар като я среща с младия и красив Атеш, в когото тя неусетно се влюбва. Много скоро ревностната й сестра разбира това и прави всичко възможно да раздели влюбената двойка.

Добави описание

Дали любовта и щастливите обстоятелства ще надделеят над болезнената ревност и амбиции? Ще успее ли Бахар да върне живота, който е на път да й се изплъзне? 

В главните роли се превъплъщават талантливите актьори - Езги Асароглу /Бахар/, Джерен Морай /Ефсун/ и Керемджем /Атеш/, които печелят интереса и симпатиите на широката публика в Турция с участията си в редица успешни телевизионни и филмови проекти. На българските зрители харизматичната Езги Асароглу е позната от сериалите „1001 нощ” и „Двама завинаги”.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Моят живот