Сериали Романтични

Намери ме | Elif - сезон 1

2 коментара

Премиерният сериал “Намери ме” в търсене на любовта в свят на тайни и съперничество по NOVA .

Едно шестгодишно дете се впуска в търсене на своите родители и истината за тяхната любов, но се сблъсква с жестокия свят на възрастните в премиерния за българския ефир сериал “Намери ме”.

 

След успеха, който пожъна в Сърбия, Румъния, Мексико, Унгария, Македония, Босна и Херцеговина, Индонезия и още много други страни, хитовата романтична турска драма ще направи своя дебют и в България на 15 януари, понеделник, от 16.30 ч. по NOVA.

 

Добави описание


“Намери ме” разказва драматичната история на малката Елиф, която расте във фермата на могъщата и богата фамилия Емироглу. Тя е едва на шест години, когато майка ѝ Мелек тайно я оставя в богатото семейство Емироглу, където малкото момиченце ще израсне – също като майка си, като слугиня във фермата. Неусетно Елиф се превръща в пешка в съперничествата и конфликтите, разкъсващи семейството.


За нея се грижи слугинята на семейството – Айше, единствената, която знае тайната за произхода на детето. Елиф е плод на забранената любов между богатия наследник на семейство Емироглу – Кенан, и Мелек, млада прислужница, в която той се влюбва. Връзката им обаче е разкрита от майката на Кенан, и тя прогонва Мелек от дома си, защото вижда в нея пречка за бъдещето на своя син, за когото тя вече е избрала съпруга. Никой обаче не знае, че Мелек е бременна. Младата жена решава да роди детето, но опасявайки се, че няма да успее да осигури добър живот, поверява дъщеря си на грижите на своята приятелка Айше. Животът на Елиф обаче няма да бъде лек. Тя става свидетел на сложните отношения в жестокия свят на възрастните и задкулисните игри в имението на Емироглу.

 

Добави описание


Завладяващата история на “Намери ме” и страхотната актьорска игра превръщат сериала в истински хит както в Турция, така и по целия свят. Поредицата изстрелва сред актьорския елит млади и многообещаващи звезди като Исабела Дамла Гюневилир в ролята на Елиф и Селин Сезгин, която се превъплъщава в нейната майка  - Мелек. Малката Исабела спечелва сърцата на зрителите със своето изпълнение, въпреки че попада в света на телевизията случайно. Исабела е родена и живее в Ню Йорк, но има късмета да бъде забелязана от екипа на поредицата, докато прекарва ваканцията с родителите си в Турция. Семейството ѝ решава да я подкрепи в желанието ѝ за актьорска кариера, а ролята ѝ в “Намери ме” ѝ предвещава блестящо бъдеще в света на киното.  Подобна е и съдбата на Селин Сезгин, която първоначално е следвала керамика в Университета за изящни изкуства “Мимар Синан”. Актьорският ѝ талант обаче не остава незабелязан и тя решава да взима уроци при известния турски актьор Юмит Чърак. Успехът на нейната героиня в “Намери ме” доказва, че е взела правилното решение, а критиците ѝ предвещават още много успехи.


Дали вродената доброта на Елиф ще успее да поправи злините, сторени на нея и семейството в миналото, и да донесе щастие във фермата на Емироглу или съперничеството и интригите ще я отблъснат и променят завинаги?

 

Добави описание


Не пропускайте разтърсващата любовна история в премиерната за българския ефир драма “Намери ме” - от 15 януари, понеделник, от 16.30 ч. по NOVA.

Този текст е копиран от pоTV.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Намери ме

В програмата:

21:30 27.09.2021
Тв програма Disney Channel
Намери ме в Париж
Детско предаване
22:00 27.09.2021
Тв програма Disney Channel
Намери ме в Париж
Детско предаване
21:30 28.09.2021
Тв програма Disney Channel
Намери ме в Париж
Детско предаване