Предавания Поредици

ПРЕМИЕРНА ПОРЕДИЦА: Забранено от закона

Добави коментар

Всеки ден вестниците отразяват историите за увеличаващото се насилие, престъпност и безпокойство. Но какво се случва в действителност? В поредицата „Забранено от закона” ще хвърлим малко повече светлина върху хората
(ILLEGAL NEW ZEALAND)
От 11 юни, всеки петък, 22:05

Забранено от законаВсеки ден вестниците отразяват историите за увеличаващото се насилие, престъпност и безпокойство. Но какво се случва в действителност? В поредицата „Забранено от закона” ще хвърлим малко повече светлина върху хората, отговорни за тези тревожни статии – организациите и личностите, които организират някои от най-ужасните престъпления срещу обществото в Нова Зеландия.

„Забранено от закона” разнищва тези криминални прояви, като преминава зад кулисите и разкрива реалните истории и хората, стоящи зад тези престъпни деяния. Гледайте как екипът разследва случаите, шокирали и възмутили обикновеното новозеландско население, като например нелегалната продажба на оръжия. Не би трябвало да е лесно да се купи оръжие без лиценз, но как някои хора успяват безпроблемно да се сдобият с такова?

На показ са извадени и имиграционни измами, които са практика в Нова Зеландия.
Тези безскрупулни организации лишават гражданите от работа, докато се възползват от незаконните имигранти, които получават по-ниски възнаграждения, но работят извънредно. Освен това процъфтяващата търговия с дипломи, опасният бизнес с месо с неустановен произход и автомобилните кражби също са уловени на лента.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Забранено от закона