Актуално Други

Премиерът Б. Борисов: Взривовете са насочени срещу правителството, държавата и народа!

Добави коментар

Премиерът Бойко Борисов, в телефонно интервю за „Гореща точка“ на TV7, обвърза взривовете тази нощ пред централата на РЗС в столицата и клуб на ДСБ в „Илинден“...

Премиерът Бойко Борисов, в телефонно интервю за „Гореща точка“Премиерът Бойко Борисов, в телефонно интервю за „Гореща точка“ на TV7, обвърза взривовете тази нощ пред централата на РЗС в столицата и клуб на ДСБ в „Илинден“ с предстоящия доклад на Еврокомисията. „Като се замислим, е лесно да се разбере срещу кого са насочени тези взривове. Дали срещу самите офиси или срещу правителството, държавата и народа“, каза премиерът Борисов.

Той направи аналог с взрива пред редакцията на вестник "Галерия" и каза, че правителството ще си поеме негативите от това, че никой не е задържан.

Борисов обяви, че извършителите ще бъдат заловени, рано или късно, но коментира, че "ще стане като "Наглите", ще стане като "Килърите". Ще стоят по арестите, ще се правят на болни".

Премиерът каза още, че някой, който много добре разбира от взривове, следи отблизо политическия живот, но не се ангажира да назове име.


Пред ТV7, премиерът коментира и внесения вот на недоверие. Той подчерта, че докато правителството строи магистрали, зали, естакади, пречиствателни станции, детски градини и метро, някои партии правят интриги. „Ако падне правителството на вота, аз ще съм кандидатът за президент. Да се напънат на вота и да ми направят това добро“, заяви в своя характерен стил премиерът Бойко Борисов. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Николай Бареков , Гореща точка

Росен Петров: Ставам член на „България без цензура“

Николай Бареков и Ани Салич са новите ТВ любимци

Ива Николова сменя Бареков в "Гореща точка" по ТВ7

Николай Бареков и TV7 – лидери по обществено доверие

Николай Бареков е изпълнителен директор на TV7, NEWS7 И SUPER7