Актуално В програмата

Премиера на сериала „Фарго“ по AMC през януари 2015 г.

Добави коментар

AMC ще бъде първият и ексклузивен основен канал в няколко страни от Централна и Източна Европа, който ще излъчи премиерата както на първия, така и на втория сезон от сериала „Фарго“.

AMC Networks International анонсира сделката си за „ФАРГО“ за пазарите си в Централна и Източна Европа

AMC Networks International – Централна Европа (AMCNI CE) сключи сделка за сериала „Фарго“ - трикратен носител на наградата „Еми“. Съгласно условията на сделката каналът на компанията за сериали и филми AMC ще бъде първият и ексклузивен основен канал в няколко страни от Централна и Източна Европа, който ще излъчи премиерата както на първия, така и на втория сезон от сериала „Фарго“.

„Фарго“ получи широк положителен отзвук от критиката по цял свят.

Първият му сезон ще стартира по AMC на 28 януари 2015 година.

AMCNI CE е доставчик на спортни, информационно-забавни, детски и филмови канали на няколко пазара в Централна и Източна Европа. AMCNI CE предлага на зрителите на AMC характерното за марката - оригинални сериали и качествени филми. Излъчването на приетия с възторг „Фарго“ ще помогне на AMC да стабилизира още повече позицията си на водещ канал на компанията и на сериозен световен доставчик на сериали и филми.

„Ние имаме удоволствието от възможността да излъчим популярния сериал „Фарго“, ние работим непрекъснато, за да гарантираме, че силният ни програмен микс от сериали и качествени филми ще удовлетвори увеличаващата се зрителска аудитория от Централно- и Източноевропейския регион” – заяви Левенте Б. Малнай, изпълнителен директор на AMCNI CE.

Фарго

Първият сезон на отличения с наградата „Еми“ сериал „Фарго“ ще стартира по AMC на 28 януари 2015 година. При завръщането на „Фарго“ през следващата година с втори сезон сегашната сделка също предоставя на AMCNI CE ексклузивни права за излъчването му на териториите на Централна и Източна Европа.

Премиерата на сезон 1 в САЩ се състоя през по-рано през 2014 година. Вторият сезон на „Фарго“ ще се излъчи през 2015 година.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фарго

„Фарго“ се завръща с Джон Хам в пети сезон, пълен с мистерии и интриги

АМС ще стартира новата година с два премиерни сериала

Били Боб Торнтън: Може би за първи път играя герой, който няма никаква съвест!