ТВ анонси FLN

ПРЕМИЕРА: Деми Мур

Добави коментар

Деми Мур е родена в Розуел, Ню Мексико, но се мести непрекъснато през цялото си детство. Като тийнейджърка пристига в Лос Анджелис и тогава получава първата си по-сериозна роля в хитовия телевизионен сериал „General Hospital”.


Деми Мур е родена в Розуел, Ню Мексико, но се мести непрекъснато през цялото си детство. Като тийнейджърка пристига в Лос Анджелис и тогава получава първата си по-сериозна роля в хитовия телевизионен сериал „General Hospital”.Нейният уникален глас и визия ѝ помагат бързо да започне да се снима във филми и тя се присъединява към холивудската група от млади актьори „Брат Пак” във филма „Пожарът на Свети Елмо” от 1985 г. Но филмът „Призрак” от 1990 г. е този който я изпраща в списъка на първокласните актьори и утвърждава Деми и съпруга ѝ Брус Уилис като най-влиятелната холивудска двойка.

До 1998 г. лошите сценарии и проваленият брак довеждат до край влиянието на Мур като кралицата на бокс офиса и тя се оттегля с дъщерите си в Айдахо. След 2000 г. тя прави триумфално завръщане в света на киното като продуцент на поредицата за Остин Пауърс и с уверената и грациозна походка на плажа по бански в „Ангелите на Чарли: Газ до дупка” през 2002 г.

Днес Деми Мур е отново в Холивуд, където живее със съпруга си Аштън Кътчър.


31 декември, четвъртък, 22:00
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Деми Мур

Деми Мур ще участва в "Двама мъже и половина"