Актуално България търси талант

Предварителните кастинги за „България търси талант” стартират на 17 и 18 януари 2015г.

Добави коментар

„България търси талант” се завръща с четвърти сезон по bTV през пролетта на 2015г.

 Предаването „България търси талант”, което оглавяваше класациите на най-гледаните развлекателни програми през първата половина на 2010 г., пролетта на 2012г. и пролетта на 2014г., ще предложи много забавление и позитивни емоции в праймтайма на bTV и тази пролет.

Предварителните кастинги започват от 9.00 часа на 17 и 18 януари 2015г. успоредно в градовете Варна (интерхотел „Черно море”) и Пловдив (парк хотел „Санкт Петербург”).

На 24 и 25 януари екипите на предаването ще оценяват талантите на кандидатите в градовете Бургас (Бургаски свободен университет) и Велико Търново (народно читалище „Надежда 1869”).

В София предварителните кастинги ще се проведат в три дни последователни – от 23 до 25 януари в НДК, зала 12.

За участие в предварителните кастинги могат да се запишат хора на всякакви възрасти и с всякакви умения - професионалисти и аматьори, хора с таланти и хора с желание за изява, изпълнители в традиционни изкуства и нетрадиционни начинания, забележителни, уникални, интересни или с необичайни дарби - не само пеене и свирене, не само танц или изобразително изкуство, а и жонглиране, акробатични номера, бързо ядене и всичко, което представлява един необикновен талант, който да бъде представен пред зрителите.

Кандидатите могат да се явят на прослушването както солово, така и в група. Желаещите да се включат в предварителните кастинги е желателно да са изпратили информация за себе си - трите имена, възраст, населено място, телефон и имейл за обратна връзка, както и кратко описание на уникалния си талант на talant@btv.bg, но дори и да не са успели да го направят те няма да бъдат върнати. Местата и часовете за провеждане на кастингите ще бъдат обявени допълнително! 

Продуцент е bTV, изпълнителен продуцент на четвърти сезон на „България търси талант” е „Седем осми”. Предаването е по лиценз на FremantleMedia и техния формат Britain’s Got Talent, който е адаптиран и излъчван в десетки страни по целия свят.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: България търси талант

“Българският Стивън Сегал”, говорещ папагал и гайди в "България търси талант"

Секси гладиатори и красиви латино ритми в “България търси талант”

Златен бутон, силни емоции и много смях в “България търси талант”

​ Ицо Хазарта "изпада в захлас" в новия епизод на "България търси талант"

Новият сезон на “България търси талант” започва тази неделя