Актуално В програмата

Предстои най-трудният етап в "Гласът на България - нокаутите!

Добави коментар

Настъпва един от най-трудните, сложни и емоционални етапи в осмия сезон на „Гласът на България“ – нокаутите, и в него участниците ще дадат всичко от себе си, за да запазят мястото си в музикалната надпревара по bTV. Голямата изненада за всички тях, а и за зрителите пред екраните, ще бъде специалният, супер звезден ментор в този етап на шоуто – световноизвестната Ищар.

В неделя вечер, точно в 21:00 ч., на сцената последователно ще се представят хората от отборите на DARA и на Любо Киров. Всеки от двата отбора ще стартира с по осем участници в началото на епизода, а до финала му - в отборите ще останат само по трима изпълнители.

С музикалното си изпълнение, всеки участник ще се опита да заеме един от трите стола на сцената и да запази мястото си на него, чак до представянето на последния по ред от отбора му. Стол №1 ще е за този, който се представи най-добре, а стол №3 със сигурност ще е най-опасното място. Напрежението за участниците, но и за треньорите ще е наистина голямо, а след всяко изпълнение тежката дума, кой да продължи напред, ще имат менторите.

„Искам участниците да се забавляват на сцената, да се освободят, да са цветни, емоционални и да ангажират мен и публиката“, ще призове хората от своя отбор DARA.

А с напредване на изпълненията ще видим колко тежка е раздялата й с всеки, който трябва да си тръгне от отбора й.

„Тук няма неталантлив човек – всеки е готов да бъде голяма звезда!“, ще заяви Любо Киров, а след всяко страховито изпълнение, изборът му ще става все по-труден и емоционален. „Това е нечовешко, … ужасно е …“, ще сподели още той.

Най-голямата изненада в етапа на нокаутите в „Гласът на България“ безспорно ще е супер звездата на световната музика – Ищар, която ще бъде специален звезден ментор за всички участници. Тя ще се включи активно в подготовката на отборите и ще даде много точни и безценни съвети на изпълнителите, от позицията на своя дългогодишен опит и доказано успешна музикална кариера. Световната звезда ще бъде посрещната с изумление и възхищение от участниците, а един от тях ще й сподели свое лично преживяване от преди години, когато е бил на концерт на самата Ищар. Тогава вълнението от нейното изпълнение било толкова силно, че спонтанно се провикнал пред всички „Ищар, обичам те“. Звездата и супер ментор в „Гласът на България“ пък толкова ще хареса гласа на този участник, че ще предложи емоционално продължение на история му, която звучи така:

„Един ден аз ще бъда в публиката на твой концерт и ще се провикна по същия начин към сцената!“.

В един от най-емоционалните епизоди за сезона ще звучат любими, култови парчета на Алиша Кийс, Бийтълс, Линкин Парк, Стиви Уондър, Майкъл Болтън, Селин Дион и още много други, поднесени по неочакван, артистичен и истински вълнуващ начин. А на финала ще станат ясни и първите 6-ма участници, които ще продължат към следващия етап на крос битките в осмия сезон на „Гласът на България“.

Не пропускайте нокаутите в неделя вечер от 21:00 ч. по bTV, а повече новини и ексклузивни срещи в бекстейдж можете да намерите на: glasat.btv.bg, в социалните мрежи и you tube канала на предаването.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Гласът на България

Финалът на “Гласът на България” е тази неделя

​Участници от "Гласът на България" блестят в световната класация на The Voice

Нокаутите в „Гласът на България“ продължават с пълна сила

Предстоят последни страховити вокални битки в сезон 10 на „Гласът на България“

Истински музикални шамари в "Гласът на България"