Архив Big Brother

Предпоследните елиминации на Big Brother family

Добави коментар

Big Brother family: Кого избират зрителите - Генчеви или Трифонови?
Big Brother family: Кого избират зрителите - Генчеви или Трифонови?

ТрифоновиТази вечер са предпоследните елиминации в Big Brother family. Две силни семейства, оцелявали номинации след номинации, се изправят на съд едно срещу друго. Тази вечер едно от тях със сигурност ще се сбогува с фамилната къща, а другото ще запази шанса си в борбата за победа. Кое ще бъде то – Генчеви или Трифонови?

В студиото на Big Brother Live ще бъдат участниците във ВИП сезона Тодор Славков и Ивайла Бакалова, сестра на Антоний, като защитници на Цанка и Тони. Бившата депутатка Юлиана Дончева и телевизионната водеща Лара Береану ще защитават патриархалното семейство на Христо и Корнелия.

Традиционният съдебен процес в Big Brother Live ще постави въпроси като има ли място в семеен риалити формат любовният триъгълник Антоний, Цанка и Калина; какво крият Христо и Корнелия и защо появата на бившият съпруг и приятел, Петър,  предизвика поморийците да изпуснат нервите си?

ГенчевиОсновните обвинения срещу семействата ще бъдат под формата на видео моменти от уикенда с неканените им гости – Калина и Петър. Номинираните отново ще излязат на подсъдимата скамейка, за да се защитят лично.

На кого симпатизират зрителите – на Генчеви или Трифонови?
Кой заслужава да остане в къщата и да се бори за наградата от 200 000 лева, семеен автомобил и апартамент в София? Ще разберем тази вечер в 20:00 ч. по Нова телевизия.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър Фемили , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала