Актуално Други

Предисторията на “Игра на тронове“ започва снимки през лятото

Добави коментар

Програмният директор на HBO Кейси Блой разкри пред „Ентертейнмънт Уийкли”, че снимките на предисторията на Игра на тронове ще започнат в началото на лятото.

Програмният директор на HBO Кейси Блой разкри пред „Ентертейнмънт Уийкли”, че снимките на предисторията на Игра на тронове ще започнат в началото на лятото.


Новината дава край на около година спекулации за това кога ще почнат снимките на наследника на най-големия хит на HBO. В един момент имаше съобщения, че снимките ще започнат през октомври миналата година, а след това друг доклад предвиждаше началото да бъде през февруари - никой от тази слухове не беше потвърден от HBO. Миналото лято Блой каза пред репортери, че се надява проектът да започне снимки през първата половина на 2019 година.

 

Вижете още: Всичко, което знаем за новия сериал на HBO в светът на Игра на тронове

 


Миналия месец, стана ясно че С. Дж. Кларксон ще режисира и бе обявен основния актьорския състав, които е оглавен от Наоми Уотс, Наоми Акки и Денис Гоу.


По-рано Блой заяви, че сериала няма да се излъчва поне една година след приключването на „Игра на тронове“ . Ако предисторията мине пилотната фаза може да се очаква в ефир през 2020 или 2021 година.


Все още няма официално съобщение за това къде ще бъде заснета продукцията, въпреки че предположението е, че продукцията ще се възползва от установената от база на „Игра на тронове“ в Белфаст, Северна Ирландия.

 

Добави описание


Не се знае много за историята на предисторията, която официално се описва като:

Развиваща се хиляди години преди събитията „Игра на тронове“ , сериала разказва преминаването на светът на Вестерос от Епохата на героите към най-тъмния му час. И едно нещо е сигурно: от ужасяващите тайни на историята на Вестерос до истинския произход на Белите Бродници, от тайните на Изтока до легендарните предци на Дом Старк… това не е историята, която мислим, че знаем. Говори се, че заглавието на шоуто е "Дългата нощ", но това не е потвърдено.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Игра на тронове

HBO Max пусна официален тийзър на Домът на дракона

Мейзи Уилямс разкри дали би се завърнала в ролята на Аря Старк

HBO похарчи 30 мил. долара за предистория на "Игра на тронове"

Мат Смит: "Домът на дракона" няма да се опитва да копира "Игра на тронове"

Covid-19 спря снимките на "Домът на дракона"