Актуално Други

Предисторията на “Игра на тронове” - House of the Dragon намери своя крал

Добави коментар

Пади Консидин се присъединява към предисторията на “Игра на тронове” в ролята на крал Визерис Таргариен

Пади Консидин се присъединява към предисторията на “Игра на тронове” в ролята на крал Визерис Таргариен. Съобщено от EW, Консидин е първият актьор, който е избран за новият сериал. Новината идва заедно с ново описание на героя, което намеква за сюжета на първия сезон на поредицата:

 

"Крал Визерис Таргариен е избран от лордовете на Вестерос, за да наследи Стария крал, Джеерис Таргариен, на Великия съвет в Харенал. Топъл, мил и благоприличен човек, Визерис иска само да продължи наследството на дядо си. Но добрите хора не винаги правят велики царе. "

 

Консидин участва в друга продукция на HBO - “Другият” и е познат с ролите си във филми като "Остри козирки”, “Горещи палки” и “Краят на света”.

 

Добави описание


Предисторията ще бъде излъчена по HBO през 2022 г., а продукцията ще започне работа през 2021 г. Очаква се шоуто да се фокусира върху разрушителната гражданска война „Танцът на драконите“, която разкъса кралското семейство и води до края на драконите.


Някои други ключови фигури във война между Таргариените са:

Принцеса Рейнира Таргариен: Избраният наследник на крал Визерис, ездач на дракони, която е израснала в очакване да стане първата управляваща кралица на Вестерос.


Кралица Алисент Хайтауър: Амбициозната втора съпруга на Визерис и мащехата на Рейнира, която има три свои деца от краля.


Егон II Таргариен: По-малкият полубрат на принцеса Рейнира, който оспорва претенциите на Рейнира за трона, разпалвайки гражданска война.


Принц Даймон Таргариен: чичото на Рейнира, опитен войн.

“Домът на дракона” е създаден от автора на Игра на тронове Джордж Р. Р. Мартин и Райън Кондал. Слоганът на шоуто ще бъде „Огънят ще царува“ ("Fire Will Reign”), като се позовава на факта, че Таргариените са използвали силата на своите дракони, за да поемат контрола над Седемте кралства и да започнат царуване, което продължава три века. Първият сезон на сериала ще има 10 епизода. Мигел Сапочник, спечелил Еми за епизода "Battle of the Bastards", ще режисира пилотния и допълнителни епизоди. Сапочник и Кондал ще играят ролята на шоурънъри.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Игра на тронове , Домът на дракона , House of the Dragon , HBO MAX , HBO GO

Започнаха снимките на предисторията на „Игра на тронове“

HBO Max се превръща в Max

Първи тийзър на DUNE: PROPHECY

"Домът на дракона": Нов трейлър разкрива епичната битка за Железния трон

Продължение, посветено на Джон Сноу от „Игра на тронове“, няма да има